508 millioner i overskud

Tjente mindre end ventet

Jyske Bank har her til morgen offentliggjort resultaterne for 3. kvartal i år, og banken præsterer et overskud før skat på 508 millioner kroner og nettoresultat på 385 millioner kroner.

Ifølge den ordførende direktør, Anders Dam, er det et tilfredsstillende resultatet, men dog ikke prangende i forhold til forudsigelserne.

- Jeg synes, det er et OK resultat, hvis man tager samfundsomstændighederne i betragtning. Vi er ramt af det samme som de andre banker - nemlig lav låneefterspørgsel og hård konkurrence, siger Anders Dam til bankens egen tv-kanal, Jyske Bank TV.

Den ordførende direktør noterer sig også, at Finanstilsynet har været forbi banken og har godkendt, at bankens nedskrivninger er tilstrækkelige.

Finanstilsynet har af flere omgange været efter Jyske Bank, blandt andet for dårlig kundevejledning i forbindelse med deres såkaldte Hedge-obligationer.

Vi vrider vores hjerner

Det seneste kvartal er omsætningskurven i Jyske Bank nærmest fladet ud på grund af den manglende låneefterspørgsel.

- Det er jeg da bekymret for, og det er også derfor, vi vrider vores hjerner for at finde nye indtægtsområder, siger Anders Dam til Jyske Bank TV

Blandt andet vil banken satse på nye lånetyper på boligområdet. Inden december vil banken præsenterere en helt ny række af lånetyper til boligejere.