43-årig i trykkammer på Rigshospitalet - rækkehus udbrændt

Kraftig brand i rækkehus ved Hadsten

Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

En 43-årig mand fra Selling er blevet bragt til Rigshospitalet efter en voldsom brand i et rækkehus.

Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Branden er startet i køkkenet, men vi ved endnu ikke, hvad der er årsag til den. Det må de videre undersøgelser vise, siger vagtchef Christian Riis og fortsætter:

- Manden er blevet udsat for en del røg og er blevet overført til Rigshospitalet, hvor han bliver behandlet i et trykkammer. 

Branden udbrød kort før klokken 20.30 tirsdag aften i et rækkehus i byen Selling sydøst for Hadsten. 

00:25

Den 43-årige bliver kørt fra stedet i en ambulance. Video: Øxenholt foto

Luk video

Alvorlig kulilteforgiftning

Da beredskabet komm frem, var der kraftig brand i overetagen. Lidt over en time senere kunne indsatslederen melde, at branden var under kontrol.

- Der er sket kraftig brandskade i den ene ende. Det betyder, at lejligheden er udbrændt. Lejligheden underneden er vandskadet på grund af vores slukningsarbejde, siger Niels Henrik Nielsen, der er indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed Randers og Favrskov.

Brandfolk arbejder tirdag aften med at slukke branden.  Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

Beredskabet reddede den 43-årige mand ud fra bygningen, og han blev i første omgang sendt med ambulance til skadestuen. Herfra blev han overført til Rigshospitalet, hvor han bliver behandlet i et såkaldt trykkammer.

Trykkammer-behandling er reserveret til patienter med alvorlig kulilteforgiftning. I et trykkammer indånder man 100 procent ren ilt.

Det var her i Selling sydøst for Hadsten, at branden brød ud.