17-årig mand overfaldet med adskillige slag

Blev holdt fast og slået

Foto: Google Maps

En 17-årig mand blev natten til lørdag overfaldet og slået fem gange i hovedet ved Mindebrogade ved Åen i det centrale Aarhus.

Overfaldet skete klokken cirka 02.45, men hvad der præcist er gået forud er ifølge Østjyllands Politi endnu usikkert, og der kan være tale om tilfældigt gadevold, hvor parterne muligvis kun har udvekslet et par ord inden overfaldet.

- Den 17-årige blev holdt fast af en person, mens to andre slog ham. Han fik fem slag i ansigtet to på ribbenene, siger vagtchef Thomas Hinge fra Østjyllands Politi.

Den 17-årige var ikke den eneste, der fik sig en ubehagelig tur i byen natten til lørdag.

23-årig nikket en skalle

Klokken cirka 01.35 blev en 23-årig kvinde nikket en skalle på en bar i Skolegade.

Vanvidskørsel: Folk måtte springe for livet - betjent ramt

Også her er det en smule uvist, hvad der er gået forud, men det er blevet oplyst til politiet, at den 23-årige havde fortalt dørmændene, at de havde smidt den forkerte ud fra beværtningen og derefter henvist dem til den person, som angiveligt skulle have været smidt ud i stedet. Denne har så nikket kvinden en skalle.

Gerningsmanden beskrives som værende dansk af udseende og mellem 20-25 år gammel. Han er cirka 180 centimeter høj og almindelig af kropsbygning.

Har du oplysninger i sagerne, som ikke har forbindelse til hinanden, kan Østjyllands Politi træffes på telefonnummer 114.