Steffen Brandt: I Aarhus kan man fare vild – og blive fundet

Steffen Brandt og tv-2 spiller i aften til Danmarks Største Fredagsbar

02:14

Tusindvis af studerende drikker sig i øjeblikket hønefulde og hører musik på Aarhus Universitet.

Der er nemlig Danmarks Største Fredagsbar, og det går aldrig stille af sig. 

Læs også I dag valfarter unge til Danmarks største fredagsbar

Heller ikke i år, hvor tv-2 blandt andre skal optræde. Forsanger Steffen Brandt har selv læst fem år på Aarhus Universitet, og han har drukket sin del af øllene til festerne. Han ved godt, hvorfor han aldrig har sluppet Aarhus.

- Det gode ved Aarhus er, at Aarhus er stor nok til, at man kan fare vild i den, og så er den lille nok til, at man kan blive fundet igen. Jeg synes, at den energi, der ligger i storbyen og nærheden i, at det er nærmest et landsbyfællesskab, det synes jeg er fantastisk ved Aarhus, siger Steffen Brandt til TV2 ØSTJYLLAND.

Han kan ikke helt huske, om der i forbindelse med hans studier var en rus-uge, eller om det hele bare gik op i fest.

01:44

Se et indslag om Danmarks Største Fredagsbar her. 

Luk video

- Enten havde vi ikke nogen rus-uge, eller også varede den rus-uge alle de fem år, jeg læste på universitetet. Min erfaring er, at hvis man vil lære nogle at kende, lærer man dem bedst at kende ved at lave et projekt sammen, man synes er spændende, siger han. 

Selv engagerede Steffen Brandt sig i musikken.

- Der var noget dengang, der hed studenterforeningen, og det er der sikkert stadigvæk, og de fik alle de største amerikanske og udenlandske navne til at spille lige oppe i Stakladen. Det var ret fantastisk, siger Steffen Brandt.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.