22-årig død efter groft overfald: Politi efterlyser vidner

En 22-årig mand er natten til tirsdag død, efter at han blev sparket og slået i hovedet. Politiet eftersøger nu vidner.

01:15

VIDEO: Efter overfaldet ledte Sydøstjyllands Politi efter spor på gerningsstedet i Lunden i Horsens. Video: Local Eyes

Natten til tirsdag er en 22-årig mand afgået ved døden, efter at han lørdag aften blev overfaldet i et grønt område i Lunden i Horsens.

Det oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Leder efter vidner: 22-årig i livsfare efter overfald

I forbindelse med overfaldet fik den unge mand alvorlige skader – heriblandt en blødning i hjernen - efter at han blev sparket og slået i hovedet.

Han blev bragt til behandling på Aarhus Universitetshospital i Skejby og har ikke været ved bevidsthed siden lørdag aften. Natten til tirsdag blev han erklæret død.

- Vi har desværre ikke haft mulighed for at afhøre ofret, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Overfaldet fandt sted i Lunden i Horsens. Foto: Google Maps

Den 22-årige mand var selv fra Horsens, og politiets efterforskning peger på, at ofret kender sine gerningsmænd.

- Vi har en stærk formodning om, at mødet mellem de tre personer var planlagt, siger vicepolitiinspektøren og tilføjer, at overfaldet ikke har været tilfældigt og umotiveret.

Søger vidner

Det er endnu heller ikke lykkedes politiet at identificere gerningsmændene, men gennem vidneafhøringer er de ikke i tvivl om, at ofret blev overfaldet af to gerningsmænd i alderen 18 til 20 år.

Selvom politiet har afhørt flere vidner om episoden, søger de flere vidner, der kan gøre dem klogere på, hvad der skete, og hvem gerningsmændene er.

- Vi ved, at der har været flere vidner, end dem vi har haft kontakt med, fordi det skete i en offentligpark ved højlys dag. Vi har brug for så mange detaljer som muligt for at få så detaljeret en forklaring som mulig, siger vicepolitiinspektøren.

Sydøstjyllands Politi vil ikke udtale sig om, hvad motivet for overfaldet kan være. Foto: Local Eyes

Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 18:42. Forinden blev to yngre mænd set løbe fra stedet, hvor overfaldet fandt sted, og det er de to personer, politiet mistænker for at stå bag overfaldet.

Ifølge politiets oplysninger er de to mænd mellem 18-20 år, 180-190 centimeter høje og af spinkel bygning. De var begge to iført sort tøj. Den ene har lyst, kort hår, mens den anden har mørkt, kort hår, som var dækket af en kasket.

Hvad motivet kan være, kan vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen ikke udtale sig nærmere om.

Sydøstjyllands Politi håber på, at de får flere henvendelser fra vidner. Politiet kan kontaktes på 114.

Lørdag aften klokken 18:42 modtog Sydøstjyllands Politi anmeldelsen. Foto: Local Eyes