Efterlysning: Ejer af kupon med Joker-millioner søges

En onsdagslotto købt i Centerkiosken i Hammel har de helt rigtige Joker-tal og er derfor over fire mio. kr. værd

Jan Lyk Eskildsen fra Centerkiosken i Hammel glæder sig på den heldige kundes vegne. Foto: Privat

Opdateret: Vinderen har nu meldt sig.

Har du købt en onsdagslotto gældende til denne uge i Centerkiosken i Hammel, så tjek lige Joker-tallene en ekstra gang. Har du ramt tallene '2, 6, 5, 3, 1, 8, 3', så er kuponen 4.381.215 kr. værd.

Vinderen har endnu ikke meldt sig, men i kiosken i Hammel er indehaveren under alle omstændigheder glad for nyheden.

Som forhandler håber man på tre ting. Enten at man selv vinder - men jeg spillede ikke i går - at der ingen vinder er så præmiepuljen stiger, eller at en kunde vinder den store gevinst.

Jan Lyk Eskildsen, Centerkiosken

- Vi er jo nummer 1 på pengelisten i år. Som forhandler håber man på tre ting. Enten at man selv vinder - men jeg spillede ikke i går - at der ingen vinder er så præmiepuljen stiger, eller at en kunde vinder den store gevinst, siger kioskejeren Jan Lyk Eskildsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Han har haft Centerkiosken i 29 år, og faktisk er det ikke første gang, at der har været heldige onsdagslotto-gamblere her.

Læs også Millionær efterlyses i Danmarks heldigste Lotto-by

Ramt vindertallene før

Jan Lyk Eskildsen husker, at der onsdag er ramt seks rigtige to gange tidligere, hvor gevinsterne dog har været mere beskedne end nu.

- Det er sjovt, at det lige er onsdagslotto-kuponerne, som der er held med, for det er den laveste af lotto'erne rent omsætningsmæssigt. Tidligere er der vundet 1,6 og 1,8 mio. kr. her i kiosken, fortæller indehaveren, der samtidig afslører, at han og medarbejderne nu tænker lidt over, hvem vinderen mon kan være:

- Vi ved jo lidt om, hvem der spiller og spekulerer lidt over, hvem der spillede i går. Men gevinsten kan også være fra en 5-ugers kupon eller kan være købt for nogle dage siden.

Centerkiosken ligger i Tema Centret i den centrale del af Hammel. Foto: Google Maps

Venter på vinderen

I december blev der ligeledes vundet 1,25 mio. kr. i Klasselotteriet i kiosken, så stedet er inde i en heldig periode.

Gevinsten på de 4.381.215 kr. er dog noget større end før.

Præmiepuljen i Jokeren starter på to mio. kroner, og så stiger den afhængig af, hvor mange der spiller, og hvor længe siden den er blevet udtrukket.

Camilla Cornelius, Danske Spil

Hovedpræmien i onsdagslotto'en i den her uge blev ikke udtrukket, men det gjorde så altså Jokeren.

- Præmiepuljen i Jokeren starter på to mio. kroner, og så stiger den afhængig af, hvor mange der spiller, og hvor længe siden den er blevet udtrukket, forklarer Camilla Cornelius fra Danske Spil til TV2 ØSTJYLLAND.

Danske Spil afventer nu, at vinderen melder sig på banen, så millionerne kan blive sat ind på den rette konto.