AGF-spillere bringer dagligvarer ud: Her kan du få leveret til

AGF har indgået et samarbejde med Føtex, så man nu kan få leveret dagligvarer af en AGF-spiller.

02:05

I løbet af få dage har Føtex indtil videre fået 24 vareordrer, der er blevet brugt ud med hjælp fra unge AGF-spillere.

COVID-19 udbruddet og Danmarks nedlukning som følge deraf har besværliggjort dagligvareindkøb for mange – særligt ældre og udsatte borgere.

Læs også COVID-19 LIVE: En underskrift er nu nok til at få sin kæreste over grænsen

Nu melder også fodboldklubben AGF og dagligvarekæden Føtex sig på banen for at hjælpe.

I et nyt samarbejde mellem de to, kan nedlukningsramte aarhusianere få leveret deres dagligvarer fra en række føtex-butikker i Aarhus.

Det handler om at give noget tilbage til byen, når de unge AGF-spillere bringer varer ud til byens borgere.

Aarhus og AGF deler DNA

Udbringningen står et hold af ungdomsspillere fra AGF i alderen 13 til 19 år for.

- Aarhus er en indgroet del af klubben og også ungdomsspillernes DNA, så vi vil gerne give noget tilbage til byen i denne svære situation for mange borgere i Aarhus, siger kommunikationschef hos AGF, Søren Højlund Carlsen.

Ungdomsspillerne fra AGF stiller selv med cykel og leverer til udvalgte postnumre.

- Jeg har valgt at tilmelde mig holdet, fordi jeg synes, Aarhus er god til at bakke AGF op, så derfor vil vi gerne være med til at hjælpe med at få nogle varer ud, siger U15-spiller hos AGF, Emil Dissing Møller, til TV2 ØSTJYLLAND.

Sådan fungerer det

Samarbejdet startede tirsdag, og Føtex har indtil videre haft 24 ordrer. Kunderne bestiller deres varer over telefonen, ansatte hos Føtex pakker varerne, hvorefter de bliver hentet af de unge AGF-spillere.

- Jeg vil meget hellere være til fodbold, men når det ikke er muligt, er det en god gerning at hjælpe dem, der ikke har mulighed for at købe ind, Emil Dissing Møller, til TV2 ØSTJYLLAND.

Planen er, AGF-spillerne fortsætter med at bringe varer ud til slutningen af april. Samarbejdet kan herefter fortsætte, hvis der er behov for det. 

Her kan du få leveret til

Du kan få dine varer leveret af en AGF ungdomsspiller, hvis du bor i følgende postnumre:

 

8000 Aarhus

8200 Aarhus N

8210 Aarhus V

8220 Brabrand

8230 Åbyhøj

8240 Risskov

8245 Risskov Ø

8250 Egå

8260 Viby J

8270 Højbjerg

Håndsrækning til udsatte borgere

For direktøren hos Føtex, Thor Jørgensen, gav det god mening at indgå et samarbejde med AGF, da Jacob Nielsen ringede til ham og foreslog det:

Vi har mange kunder i Føtex som har svært ved at komme ned til vores butikker i de her dage. Så hvis vi kan gøre noget for at gøre det nemmere for de udsatte borgere i Aarhus, vil vi rigtig gerne prøve det.

Thor Jørgensen, direktør, Føtex

- Vi har mange kunder i Føtex som har svært ved at komme ned til vores butikker i de her dage. Så hvis vi kan gøre noget for at gøre det nemmere for de udsatte borgere i Aarhus, hvor både AGF og Føtex holder til, så ville vi rigtig gerne prøve det, siger Thor Jørgensen, direktør hos Føtex til TV2 ØSTJYLLAND.

Der bringes ud fra syv af Føtex’ varehuse i Aarhus, hvor Føtex’ egne medarbejdere pakker de bestilte varer og udleverer dem til ungdomsspillerne fra AGF. Foto: Anne Bæk - Ritzau Scanpix

Der bringes ud fra syv af Føtex’ varehuse i Aarhus, hvor Føtex’ egne medarbejdere pakker de bestilte varer og udleverer dem til ungdomsspillerne fra AGF.

På den måde lover Thor Jørgensen, at pakning og levering foregår efter alle myndighedernes retningslinjer for at mindske smittespredningen:

Læs også Bamsejagten er kommet til Østjylland: Se de søde billeder her

- Vores medarbejdere vasker hænder og spritter af hver halve time og holder afstand i butikkerne. Ungdomsspillerne samler varerne op med god afstand og leverer det hjem til døren – hvor der også holdes afstand. Så vi sørger for, at det er sikkert hele vejen igennem, siger Thor Jørgensen.

AGF bringer ud med Føtex

Sådan bestiller du dine varer: 
Du kan vælge mellem at ringe din ordre ind eller sende en mail. Hvis du vil gøre det over telefonen, så skal du ringe til kundeservice i Tilst på 89 30 32 32, mandag-fredag kl. 08.00-14.00. (Kundeservice holder lukket i helligdagene)

Hvis du vil bestille via mail, så kan du skrive til AGFBringerUd@foetex.dk - alle mails modtaget inden kl. 14.00 bliver leveret dagen efter.

Betaling:
Betaling sker via. MobilPay til 790888 tilhørende "DS-Events" i forbindelse med ordreafgivelse. Der bliver lagt 10 kr. til prisen for plastikbærepose til varerne.

Levering af varer:
Varerne leveres til hoveddøren af et AGF-klubmedlem på cykel mellem kl. 15.00-20.00 mandag-fredag. Du skal være i hjemme i dette tidsrum.

Hvad kan du bestille via AGF bringer ud:
Friske fødevarer fx pålæg, mælk, ost, kød, fjerkræ, fisk, frugt og grønt, brød og kager)
Kolonialvarer fx konserves, ris, pasta, slik og chokolade
Frostvarer fx pizza, grøntsager og bær 
Drikkevarer fx vin, øl, spiritus og sodavand
Almindelige husholdningsvarer fx helsekost, rengøringsmidler, tobak, hygiejneprodukter og produkter til personlig pleje)

Følgende varehuse er med i AGF bringer ud:

- Føtex City Vest 

- Føtex i Storcenter Nord

- Føtex Viby

- Føtex Skejby

- Føtex Holme
- Føtex Egå
- Føtex Frederiks Allé

Kilde: agf.dk