Wammen erstatter Mette Frederiksen i valgdebat med statsministeren

Mette Frederiksen (S) meddelte tidligere tirsdag, at hun er for syg til at deltage i en debat med statsministeren tirsdag aften.

Det bliver den østjyske folketingskandidat Nicolai Wammen (S), der skal debattere med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på TV 2 tirsdag aften. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Det bliver Socialdemokratiets Nicolai Wammen fra Aarhus, der skal debattere med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tirsdag aften. 

Det siger han til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Så er folketingsvalget udskrevet

Socialdemokratiets formand og statsministerkandidat, Mette Frederiksen, meddelte tidligere, at hun på grund af sygdom ikke kan deltage i den debat med Lars Løkke Rasmussen, som skal foregå tirsdag aften på TV 2.

I stedet for at aflyse debatten tager Nicolai Wammen altså over for sin formand, der døjer med maveonde.

S-formand Mette Frederiksen døjer med et maveonde og melder derfor afbud til debatten med statsministeren. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Debat på Aarhus Universitet

Nicolai Wammen skulle egentlig have deltaget i en anden valgdebat tirsdag. Nemlig en valgdebat på Aarhus Universitet, som TV2 ØSTJYLLAND arrangerer.

Her bliver det i stedet socialdemokratiets Jens Joel, der skal stå over for en anden østjysk folketingskandidat, nemlig Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre.

Læs også Tag testen: Hvem skal du stemme på til valget?

Valgdebatten finder sted klokken 19.40 i caféen i Studenternes Hus på Aarhus Universitet, og man kan møde op fra klokken 19. 

Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

Du kan læse mere om den første valgkampsdebat lige her.