Politiker trækker i land: S vil ikke samarbejde med Stram Kurs

Camilla Fabricius (S) udtalte mandag på direkte tv, at hun gerne vil samarbejde med Stram Kurs. Den udtalelse har hun tirsdag trukket tilbage.

Den socialdemokratiske folketingskandidat Camilla Fabricius (S) trækker voldsomt i land, efter hun i TV2 ØSTJYLLANDs live-udsendelse mandag aften sagde, at hun var klar til at samarbejde med Stram Kurs. 

I en debat med Stram Kurs’ østjyske folketingskandidat Helmuth Nyborg blev begge folketingskandidater enige om, at der er akut brug for en håndsrækning til psykiatrien.

I den forbindelse udtalte Camilla Fabricius, at Socialdemokratiet i den grad var klar til at samarbejde med Stram Kurs politisk for at tilføre de nødvendige midler til psykiatrien.

VIDEO: Det var under en debat i mandagens nyhedsudsendelse på TV2 ØSTJYLLAND, at Camilla Fabricius udtalte sig om et muligt samarbejde med Stram Kurs. 

Dum og forhastet udtalelse

Men den udtalelse, trækker Camilla Fabricius altså nu tilbage.

- Dét, jeg mente, var, at jeg gerne ville samarbejde med partier, som vi deler værdigrundlag med. Og jeg kan på ingen måde stå inde for Stram Kurs’ værdier og vil ikke samarbejde med dem, siger Camilla Fabricius tirsdag eftermiddag til TV2 ØSTJYLLAND.

På samme måde har Camilla Fabricius, der i dag er viceborgmester i Aarhus Kommune, skrevet et dementi til sine udtalelser på sin Facebookside. Her skriver hun, at Socialdemokratiet ikke kommer til at samarbejde med Stram Kurs. 

Dum og forhastet

- Jeg synes godt, at jeg kunne have sagt det på en mere elegant måde. Jeg skulle have sagt, at jeg vil gøre alt for at få lavet en god psykiatri. Jeg vil samarbejde med alle partier, som læner sig op af de samme værdigrundlag som os, siger hun og fortsætter:

- Det var både en dum og også forhastet udtalelse, og det kan jeg kun beklage, siger Camilla Fabricius. 

Camilla Fabricius stiller op til folketinget for Socialdemokratiet i Østjylland.

gerningamamnd

Kan du hjælpe politiet? Efterlyser mand for påsat brand

Kirsten Dyrman

Politidirektøren om helikoptere i luften og en ung kollega med familie på intensiv

20210622-014455-L-1920x1079we

EM-eventyr udløser fodboldfest i gaderne

COVID-19 LIVE:
20210604-173648-L-1920x1079we

liveblog Nye rejseregler kan give kø

hanne-knude-palshof_11

play Dyrlæger fravalgt: - Arrogant ikke at anerkende vores faglighed

Retten i Aarhus

Flugtbilist til betjent i retten: - Krammer?

Dagens mest læste