Mød TV2 ØSTJYLLANDs studieværter

Søs Kjeldsen

IMG_3958

Søs Kjeldsen er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus. Hun er oprindelig vestjyde men har boet i Aarhus hele sit voksenliv.

I over 30 år har arbejdspladsen heddet TV2 Østjylland, her har Søs Kjeldsen lavet nyheder, reportager og lange magasinprogrammer, og hun har været redaktør og vært på en række forskellige udsendelsesformater.

Fritiden bruger hun på sine børn og børnebørn, på sine venner og sin have, og så er hun storforbruger af kulturlivet, både teater, biografer, bibliotek og museer.

Mailadresse: sokj@tv2oj.dk

 

Søren Ø. Jensen

Søren Ø Jensen SOJE studievært vært TV2OJ
Foto: Morten Rasmussen

Søren er gift og far til 3 børn. De to ældste studerer i Aarhus, mens den yngste stadig går i skole.

Familien bor på et nedlagt landbrug nær Hornslet. Her har Søren dyrket sin interesse for landmandsliv. Han og hustruen har bl.a haft mindre hobbyhold af grise, køer, høns, ænder, får og heste. Ved siden af jobbet på TV2Østjylland har han engageret sig i driften af det lokale vandværk. Om vinteren spiller Søren badminton og om sommeren nyder han en sejltur i sin jolle på Aarhus-bugten.  


Mailadresse: soje@tv2oj.dk

 

Marie Ødum

Marie Ødum
Foto: Agnete Schlichtkrull

Marie er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus. Hun har arbejdet på TV2 ØSTJYLLAND siden august 2017. Udover at være vært på nyhederne er hun live-reporter og laver indimellem indhold til hjemmesiden og sociale medier. Hun er desuden vejleder for husets praktikanter.

Spørger du Marie, hvor hun er fra, svarer hun stadig Randers, selvom hun har boet i Aarhus de seneste 4 år. Hun tager også jævnligt turen til den kronjyske hovedstad for at besøge familie og barndomsvenner - eller heppe på “hestene” fra tilskuerrækkerne på stadion.

Privat bor hun sammen med sin kæreste og hund. Hunden Freddie har faktisk en enkelt gang optrådt i en 19.30-udsendelse. Den fik sågar skærmdebut i nyhedsstudiet før Marie selv.

Mailadresse: maod@tv2oj.dk

 

Gitte Bastian

Gitte Bastian
Foto: Agnete Schlichtkrull

Gitte Bastian er født og opvokset i København, men flyttede som 17-årig til Aarhus. Her har hun boet det meste af tiden siden da.

Hun har tidligere arbejdet med markedsføring i it-branchen. Senere kastede hun sig over journalistikken og blev i 2010 uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus.

Som journalist har Gitte Bastian blandt andet arbejdet med virksomhedskommunikation, magasinartikler samt senest som studievært i en intern morgenudsendelse for Jyske Bank-ansatte.

Privat bor hun med sin mand og to børn i Egå i Aarhus. Derudover har hun en - med egne ord - helt ualmindeligt klog Jack Russel-terrier ved navn Bobby.

Mailadresse: giba@tv2oj.dk

 

Katrine Bøjesen

Katrine Bøjesen KABO studievært vært TV2OJ TV2 ØSTJYLLAND studieværter værter
Foto: Agnete Schlichtkrull

Katrine Bøjesen er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har tidligere arbejdet på DR som journalist på TV-Avisen og som radiovært på P4.

Når Katrine ikke er vært på nyhederne, fungerer hun også journalist og live-reporter på de daglige nyhedsudsendelser.

Trods en del år i Aarhus afslører dialekten fortsat, at hun er en glad nordjyde fra Hjørring, der elsker at rumstere rundt i et køkken - og faktisk også er ganske habil til at svinge en pande og en gryde. Og når så samvittigheden efterfølgende skal plejes, er det ofte med håndbold eller styrketræning.

Mailadresse: kabo@tv2oj.dk

 

Runa Ammitzbøll Flügge

Rufl

Runa Ammitzbøll Flügge er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har tidligere været fast livereporter på både TV 2 Fyn og på TV Syd samt skribent på et dansk månedsmagasin i Sydspanien, hvor hun har boet i et halvt år. Hun brænder for det regionale stof og de nære historier, og foruden værtstjansen på TV 2 ØSTJYLLAND er hun også nyhedsjournalist her.

Runa betegner sig selv som solhungrende oplevelsesjunkie – hun elsker at rejse, være på festivaler og deltage i alskens sociale arrangementer. Og så er hun lidt af en træningstosse. Efter et par år med konkurrencer i bikinifitness dyrker hun nu CrossFit og vægtløftning fire-fem gange om ugen. Der bliver dog også tid til at være sammen med familien, som betyder meget for hende.

Og nej, selvom navnet klinger lidt nordisk, har hun hverken islandske eller færøske aner. Hun er bare en ganske almindelig midtjysk bondepige – nærmere bestemt fra Silkeborgområdet – og efter seks års eksil på Fyn er hun nu bosat i Aarhus.

Mailadresse: rufl@tv2oj.dk

 

Dennis Engelstad

Dennis vært

Dennis Engelstad har 25 års jubilæum på TV2 Østjylland, hvor han har arbejdet som journalist, redaktør og studievært. Dennis har haft et par afstikkere til TV2 som journalist på udlån til TV2 News og som redaktør for TV2s magasin Station2.

Dennis er far til tre drenge – to voksne og en lillebror der starter i tredje klasse efter sommerferien 2020. Dennis er lige flyttet til Skovby, hvor han bor sammen med kæresten Rikke. Der går fritiden med at renovere og bygge om i det fine gamle hus. 

Når Dennis Engelstad ikke arbejder går der masser af tid med børn, kæreste, hus, have og golf. Nogen vil hævde at golfspillet er på det jævne, men det giver sjove oplevelser og en smule motion.

Mailadresse: deen@tv2oj.dk