Mød TV2 ØSTJYLLANDS studieværter

Katrine Bøjesen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Katrine Bøjesen er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har tidligere arbejdet på DR som journalist på TV-Avisen og som radiovært på P4.

Når Katrine ikke er vært på nyhederne, fungerer hun også journalist og live-reporter på de daglige nyhedsudsendelser.

Trods en del år i Aarhus afslører dialekten fortsat, at hun er en glad nordjyde fra Hjørring, der elsker at rumstere rundt i et køkken - og faktisk også er ganske habil til at svinge en pande og en gryde. Og når så samvittigheden efterfølgende skal plejes, er det ofte med håndbold eller styrketræning.

Mailadresse: kabo@tv2oj.dk

 

Gitte Bastian

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Gitte Bastian er født og opvokset i København, men flyttede som 17-årig til Aarhus. Her har hun boet det meste af tiden siden da.

Hun har tidligere arbejdet med markedsføring i it-branchen. Senere kastede hun sig over journalistikken og blev i 2010 uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus.

Som journalist har Gitte Bastian blandt andet arbejdet med virksomhedskommunikation, magasinartikler samt senest som studievært i en intern morgenudsendelse for Jyske Bank-ansatte.

Privat bor hun med sin mand og to børn i Egå i Aarhus. Derudover har hun en - med egne ord - helt ualmindeligt klog Jack Russel-terrier ved navn Bobby.

Mailadresse: giba@tv2oj.dk

 

Ulrik Thomas Lyager

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Ulrik Thomas Lyager er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har været på TV2 ØSTJYLLAND siden 2004.

Udover tjansen som nyhedsvært arbejder Ulrik også som redaktør, journalist og udfarende live-reporter på de daglige nyheder. Derudover tager han gerne selv et kamera på skulderen og gør den som videojournalist, hvor man filmer og producerer et tv-indslag ene mand.

Ulrik er en vaskeægte nyheds-narkoman, og de fleste både danske og internationale nyhedssites bliver fulgt døgnet rundt på telefonen, og TV 2 NEWS er den absolut mest sete kanal i privaten i det centrale Aarhus. Når tv’et fra tid til anden er slukket, forgår fritiden oftest i festligt selskab med venner og familie – og med dårlig samvittighed over fitnessmedlemsskabet, der bliver brugt lidt for lidt.

 

Anna Louise Tranæs Didriksen 

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Ud over at være i dyrepasser-lære som vært i programmet ”Vild med dyr” er hun også studievært i nyhedsudsendelserne.

Anna er oprindelig uddannet folkeskolelærer. Hun begyndte sin journalistiske løbebane i 1994 på TV 2 Sporten i Odense. Her har hun primært fungeret som studievært, men også som kommentator ved blandt andet OL.

Desuden blev det til en sæson som vært på boligprogrammet ”Helt Solgt” og en kort afstikker til ”Go' Aften Danmark”.

Anna Louise Tranæs Didriksen er bosat på Djursland sammen med sin mand og tre børn. Her dyrkes den store hobby, islandske heste.

Mailadresse: andi@tv2oj.dk
 

Nick Horup

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Nick Horup er vært på TV2 ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup, hvor han hver uge stiller skarpt på de fire bedste østjyske fodboldklubber, Randers FC, AGF, AC Horsens og Silkeborg IF.

Efter i en årrække at have været ansat på TV 2 begyndte han i 2007 som redaktionschef på TV2 ØSTJYLLAND. Privat bor han i det sydlige Aarhus.

Fra sin tid på TV 2 er Nick Horup blandt andet kendt for gak gak-programmerne om Morten og Peter, der begge har Downs Syndrom. For disse programmer modtog Nick Horup i 2008 Hadsten Højskole Prisen, fordi han med programmerne "formåede at ændre på mange danskeres holdninger til det at være anderledes".

På TV 2 arbejdede Nick Horup både på Nyhederne og Sporten.

Mailadresse: niho@tv2oj.dk
 

Søren Ø. Jensen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Privat er han gift og far til tre børn. Familien bor på et nedlagt landbrug nær Hornslet på Djursland sammen med hunden Alfa og fem får. Med jævne mellemrum har de også høns – når ræven kan lade dem være i fred.

Søren interesserer sig for næsten al slags friluftsliv til vands og til lands og spiller hygge-badminton en gang om ugen.

Mailadresse: soje@tv2oj.dk

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig