Mød TV2 ØSTJYLLANDs studieværter

Gitte Bastian

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Gitte Bastian er født og opvokset i København, men flyttede som 17-årig til Aarhus. Her har hun boet det meste af tiden siden da.

Hun har tidligere arbejdet med markedsføring i it-branchen. Senere kastede hun sig over journalistikken og blev i 2010 uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus.

Som journalist har Gitte Bastian blandt andet arbejdet med virksomhedskommunikation, magasinartikler samt senest som studievært i en intern morgenudsendelse for Jyske Bank-ansatte.

Privat bor hun med sin mand og to børn i Egå i Aarhus. Derudover har hun en - med egne ord - helt ualmindeligt klog Jack Russel-terrier ved navn Bobby.

Mailadresse: giba@tv2oj.dk

 

Katrine Bøjesen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Katrine Bøjesen er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har tidligere arbejdet på DR som journalist på TV-Avisen og som radiovært på P4.

Når Katrine ikke er vært på nyhederne, fungerer hun også journalist og live-reporter på de daglige nyhedsudsendelser.

Trods en del år i Aarhus afslører dialekten fortsat, at hun er en glad nordjyde fra Hjørring, der elsker at rumstere rundt i et køkken - og faktisk også er ganske habil til at svinge en pande og en gryde. Og når så samvittigheden efterfølgende skal plejes, er det ofte med håndbold eller styrketræning.

Mailadresse: kabo@tv2oj.dk

 

Marie Ødum

 

Marie Ødum er født i Randers, hvor hun har boet størstedelen af sit liv, indtil Danmarks Medie- og Journalisthøjskole trak hende til Aarhus. Hun har nu kæreste, have og hund i Risskov. Hunden Freddie har faktisk en enkelt gang optrådt i en 19.30-udsendelse. Den fik sågar skærmdebut i nyhedsstudiet før Marie selv.

Marie har arbejdet på TV2 ØSTJYLLAND siden august 2017. Inden hun blev vært på nyhederne, har hun været live-reporter samt produceret nyheder til både web, tv og sociale medier. 

Selvom værtstjansen er forholdsvis ny for Marie, er det ikke helt uvant for hende at skulle præstere foran et publikum. Inden hun besluttede sig for at gøre journalistikken til sin levevej, har hun optrådt med både sang og skuespil.

Mailadresse: maod@tv2oj.dk

 

Runa Ammitzbøll Flügge

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Runa Ammitzbøll Flügge er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har tidligere været fast livereporter på både TV 2 Fyn og på TV Syd samt skribent på et dansk månedsmagasin i Sydspanien, hvor hun har boet i et halvt år. Hun brænder for det regionale stof og de nære historier, og foruden værtstjansen på TV 2 ØSTJYLLAND er hun også nyhedsjournalist her.

Runa betegner sig selv som solhungrende oplevelsesjunkie – hun elsker at rejse, være på festivaler og deltage i alskens sociale arrangementer. Og så er hun lidt af en træningstosse. Efter et par år med konkurrencer i bikinifitness dyrker hun nu CrossFit og vægtløftning fire-fem gange om ugen. Der bliver dog også tid til at være sammen med familien, som betyder meget for hende.

Og nej, selvom navnet klinger lidt nordisk, har hun hverken islandske eller færøske aner. Hun er bare en ganske almindelig midtjysk bondepige – nærmere bestemt fra Silkeborgområdet – og efter seks års eksil på Fyn er hun nu bosat i Aarhus.

Mailadresse: rufl@tv2oj.dk
 

Søren Ø. Jensen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Privat er han gift og far til tre børn. Familien bor på et nedlagt landbrug nær Hornslet på Djursland sammen med hunden Alfa og fem får. Med jævne mellemrum har de også høns – når ræven kan lade dem være i fred.

Søren interesserer sig for næsten al slags friluftsliv til vands og til lands og spiller hygge-badminton en gang om ugen.

Mailadresse: soje@tv2oj.dk