TV2 ØSTJYLLAND søger redaktør

Foto: Agnete Schlichtkrull

Vi søger en ambitiøs og engageret redaktør, der tænker mennesket først i forhold til systemet, og som er vant til at lave journalistik, som danskerne taler om. Du arbejder instinktivt på tværs af platforme, og tænker i versioner af vores journalistik, der gør sig godt både digitalt og socialt.

Du er en inspirerende redaktionel leder, der forstår at motivere de journalister og fotografer, du har det daglige ansvar for, og så er du enig med os i, at indhold først og fremmest skal opleves som relevant for at kunne udkomme på en af vores platforme.

På TV2 ØSTJYLLAND vil vi have betydning for alle østjyder på tværs af alder, geografi og erhverv. Derfor taler vi kun om platforme i forhold til, hvor vi rammer østjyderne bedst, men vores konstante fokus er på at skabe relevant indhold, der giver østjyderne lyst til at tale videre, og som får os til at lære hinanden at kende på tværs af vores forskelligheder.

For at fortsætte det arbejde har vi (i ikke prioriteret rækkefølge) brug for en redaktør der:

  • Er en stærk journalist
  • Er omgængelig og ordentlig
  • Ikke nødvendigvis har ledelseserfaring, men har lyst til ledelse
  • Elsker at fortælle historier med udgangspunkt i levende billeder
  • Ser en styrke i at formidle på tværs af platforme
  • Tør bryde rammerne og kan løsrive sig fra vanetænkning også i forhold til kildevalg og vinkling
  • Har rutine i at folde en historie ud over flere dage.
  • Er stærk til coaching og feedback og kan bidrage til udvikling
     

Som redaktør har du det daglige ansvar for det indhold, vi udkommer med på vores platforme samme dag. Dagsholdet udvikler og producerer indhold til vores nyhedsudsendelser på tv, på web, Instagram og Facebook. Du vil på en almindelig dag have 10-15 personer, der er under din ledelse.

Hvis du bliver en del af TV2 ØSTJYLLAND, kan du glæde dig til en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, hvor der eksperimenteres dagligt, og hvor det at fejle bliver betragtet som et forsøg på at blive bedre. Vi bliver lagt mærke til og holder ofte oplæg om vores arbejde med at forandre vores mediehus for andre medier og på uddannelser.

Vi leger med formater og fortælleformer, og vi bakker hinanden op i forsøget på hele tiden at udvikle os. Vi har det sjovt, og vi er i øvrigt også lige så gode til at feste sammen, som vi er til at arbejde sammen. Der bliver arrangeret fredagsbar en gang om måneden, og hvis du har lyst til at være social med dine kolleger, er der ofte nogen, der arrangerer fælles aktiviteter uden for arbejdstid.

Vi vil gerne bede om din ansøgning senest tirsdag d. 9. april. Vi regner med at afholde samtaler lige efter påske. Ud over ansøgning og cv må du meget gerne sende relevante eksempler på noget, du har lavet, som du er særligt tilfreds med, og som matcher de ovenstående ønsker til profilen. Du skal sende ansøgningen til job@tv2oj.dk og skrive ”redaktør” i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte indholdschef Louise Pettersson på tlf. 21 21 20 19.

 

Om os:

Hos TV2 ØSTJYLLAND insisterer vi på med mod og nyskabelse at sikre, at der er relevant og mangfoldigt public service-indhold til alle, også i de kommende generationer, gennem nye emner, formater og fortælleformer.

Du kan læse mere om TV2 ØSTJYLLAND på vores udviklingsblog.