TV2 ØSTJYLLAND søger FTP-elev

Foto: Agnete Schlichtkrull

Er du super kreativ og springfyldt med idéer? Elsker du at filme og redigere? Vil du producere indhold med video og grafik i alle afskygninger til alle platforme? Kan du godt lide at dagene er forskellige og med nye udfordringer hver dag?

Så skal du søge stillingen som FTP-elev på TV2 ØSTJYLLAND!

TV2 ØSTJYLLAND er et mediehus, hvor alle vores nuværende platforme – Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, web og TV – er ligeværdige, og hvor det altid er den gode historie, der er i fokus.

Vi forventer, at vores elever tænker indhold og deltager aktivt med bud på historier, produktionsform og platform.

Du vil naturligvis få en god oplæring i at skelne mellem hvilken slags video eller grafik, der skal laves til hvilken platform – og hvilken type indhold der fungerer bedst.

Vi sørger for at ruste dig godt til den virkelige, foranderlige medieverden, der venter på den anden side af din elevtid.

Vigtigst af alt har vi det først og fremmest sjovt.

Der er plads til at afprøve nye fortælleformer, og det er i orden at begå fejl. Sådan er det, når man eksperimenterer!

Du bliver en del af en elev- og praktikantgruppe hvor fællesskab vægtes højt. Du kan se med på vores facebookside for elever og praktikanter.

Basen er Skejby i Aarhus, og skoledelen vil som udgangspunkt foregå på Medieskolerne i Viborg.

Du skal:
- Have gennemført GF2 (Grundforløb 2) på enten Next i København eller Medieskolerne i Viborg.
- Have kørekort
- Være fleksibel og indstillet på skiftende arbejdstider

Lyder det som noget for dig?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FTP-vejleder Annette Andersen på mail: anan@tv2oj.dk eller telefon: 21488636.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 49.

Ansættelsesstart er mandag den 6. januar 2020 (februar 2020).

Send din ansøgning til: job@tv2oj.dk

 

Tiden er fløjet afsted! Det har været en fed tid som elev i mediehuset TV2 ØSTJYLLAND. Og sikke meget jeg har prøvet kræfter med. Bl.a. TV, hvor jeg har lavet nyhedsindslag, live tv og været digital VJ. Jeg har været i forproduktionen, hvor vi har gravet dybere og idéudviklet. Jeg har været med til at udtænke, planlægge og producere en masse sjovt indhold til facebook, youtube og instagram. Jeg har fået lov til at virkeliggøre mine tossede ideer. Selvom titlen hedder fotograf, har jeg også fået lov til at få indflydelse på dagens historier og være med over hele feltet. Desuden har tiden budt på studietur, fede elevdage, fredagsbarer og andre sociale arrangementer. TV2 ØSTJYLLAND er en fantastisk arbejdsplads, som jeg kommer til at savne!
- Katja Weng, tidligere FTP-elev på TV2 ØSTJYLLAND