Info til eksterne producenter

Foto: Colourbox

TV2 ØSTJYLLAND er i gang med en omfattende forandringsproces på tv, web og sociale medier. Formålet er at være relevante for østjyderne på alle de platforme, brugerne befinder sig på. Det afspejler sig også i det indhold, vi efterspørger hos eksterne indholds-producenter.

Hos de eksterne producenter efterlyser vi formater, der først og fremmest fungerer i et online-univers og på digitale platforme.

Én gang om året afholdes Producenternes Dag, hvor eksterne leverandører kan høre mere om kriterierne og forudsætningerne for det indhold, vi efterspørger. Næste gang er torsdag den 5. december 2019 kl. 13.30.

Læs mere nedenfor.

____

PRODUCENTERNES DAG 2019

Kære producenter

TV2 ØSTJYLLAND indbyder til Producenternes Dag torsdag d. 5. december 2019 kl. 13.30.

Vi efterspørger konkret bud på to indsatsområder for TV2 ØSTJYLLAND i 2020:
 

  1. Vi efterspørger serielt videoindhold til digital distribution om miljøer eller samfundsgrupper, som man ikke ofte ser i medierne. Det kan være Fakta eller fiktion. Primær målgruppe er unge voksne, alderen 18-30 år.
     
  2. Nye tilgange til at formidle svært tilgængelige emner på. Format kunne fx være explainers med særligt fokus på emner, det yngre publikum interesserer sig for.

 

Vi uddyber vores efterspørgsler nærmere på dagen.

Producenternes Dag foregår hos TV2 ØSTJYLLAND, Skejbyparken 1, 8200 Aarhus N kl. 13.30-15.00. Du bedes give besked til sekretær Kirsten Høgh på kiho@tv2oj.dk, såfremt du ønsker at deltage. Oplys venligst antallet af fremmødte.
 

Vi glæder os til at se jer
Indholdschef Thomas Skov