Indholdschef til TV2 ØSTJYLLAND

Foto: Agnete Schlichtkrull

TV2 ØSTJYLLAND søger en ambitiøs chef til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling og drift af nyhederne på vores platforme.

TV2 ØSTJYLLAND ønsker at producere relevant regionalt indhold, der engagerer og involverer brugere og seere, og som skaber indsigtsfulde samtaler om det samfund og den landsdel, vi er fælles om. 

Med det mål for øje tager vi alle tilgængelige platforme og formater i brug, og vi arbejder vedvarende og vedholdende med at udvikle nye fortælleformer for at kunne nå vores publikum på nye måder og i nye sammenhænge.

Til det fortsatte arbejde har vi brug for en kompetent og erfaren indholdschef med lyst og vilje til at eksperimentere – både med indholdet, med platformene og i mødet med østjyderne ude i virkeligheden.

Du vil have som opgave at have særligt fokus på vores daglige produktion af nyheder til tv, web og sociale medier samt have ansvaret for de længere formater, vi også udkommer med i vores daglige vinduer på TV 2.

Det er også dig, der står for at udvikle og koordinere vores forskellige samarbejder med TV 2 og de øvrige regioner.

 

Jobbet

Du vil indgå i en velfungerende chefgruppe bestående af den administrerende direktør, en indholdschef, en visuel produktionschef og en økonomichef. Den helt præcise opdeling af opgaver i forhold til dig og den anden indholdschef kan justeres i forhold til kandidatens kompetencer og erfaring.

Du vil være personaleansvarlig for en gruppe af indholdsproducerende medarbejdere og en gruppe af mellemledere.

Det bliver indholdschefens ansvar at sikre, at de dele af redaktionen, som du har ledelsesansvar for, når de fastsatte strategiske målsætninger og KPI’er.

 

Om dig

Vi søger en profil, der skal kunne bidrage med følgende:

 • Stærke journalistiske kompetencer
 • Erfaring med at arbejde på et dagligt nyhedsmedie
 • Indsigt i visuelle fortælleformer – det være sig fra tv eller digitalt
 • Eventuelt erfaring med at tilrettelægge programmer og længere formater
 • Evnen til som leder at motivere og engagere alle til at yde deres bedste
 • Erfaring med personaleledelse
 • Sans for og lyst til at arbejde struktureret og strategisk med udvikling af indhold
 • Gode samarbejdsevner
 • Ordentlighed og humor
   

Om os

Du bliver del af et mediehus med store ambitioner og høj faglighed og af en medarbejderskare, der er indstillet på, at vi er med til at forme, teste og udfordre morgendagens medielandskab. Vi er knap 100 ansatte, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Derfor tager vi vores arbejde alvorligt, og der er højt tempo – men der er også højt til loftet, og vi er sjove at være sammen med. Vi synes, det er vigtigt, at vi både fejrer vores succeser og de fejl, vi lærer noget af.
 

Sådan søger du jobbet

Ansøgningsfrist er fredag d. 6. september. Der afholdes samtaler i uge 37 og 38. Du skal sende ansøgningen til job@tv2oj.dk. Skriv ”Indholdschef” i emnefeltet.

Ansættelsesstedet er i Aarhus N, og stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Inga Vind på tlf. 30 10 11 12.