Idérig og selvstændig webreporter til TV2 ØSTJYLLAND

Foto: Agnete Schlichtkrull

Har du lyst til at fordybe dig i én historie og folde den ud, så du får nettets mange digitale muligheder i spil? Er du god til at få idéer og samtidig fortælle dine historier i et både fængende og fejlfrit sprog? Og har du en god forståelse for sociale medier?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du muligvis vores nye kollega.

TV2 ØSTJYLLAND har de seneste år gennemgået en omfattende forandring. I dag satser vi lige så meget på web og sociale medier som på tv, og vi forsøger at nå ud til nye og yngre målgrupper. Én ting er dog ikke ændret: Video er vores absolutte råstof, og levende billeder indgår i næsten alt, hvad vi laver.

Som webreporter på TV2 ØSTJYLLAND er der dage, hvor du fortrinsvis arbejder med dagsaktuelle historier sammen med det øvrige nyheds-team. Det er ofte historier, der er opstået på dagen - gerne med udgangspunkt i dine egne idéer. Men det kan også være opfølgninger og reaktioner på historier, vi har lavet tidligere. Når du sidder i vores nyhedsredaktion har du et stort ansvar for at sikre, at vores website altid er indbydende og opdateret. Du skal samtidig være i stand til at arbejde med flere historier på én gang - også selv om du har travlt.

Andre dage kommer du i højere grad til at arbejde med indhold på særligt Facebook, men også Instagram. For os er Facebook og andre sociale medier ikke kun distributionsplatforme. Derfor skal du løbende være i dialog med vores brugere, ligesom du skal have lyst til at anvende din egen Facebook-profil til at formidle vores historier i forskellige grupper. Det er vigtigt, at vi er i dialog med brugerne i de fællesskaber, hvor de er. Det er ikke et krav, at du selv klipper videoer til Facebook. Men du skal kunne få den gode idé og være i stand til at uddelegere opgaven til andre.

Endelig kommer du i perioder til at indgå i vores digitale forproduktion. Her er der ikke noget krav om at udgive indhold hver dag. Du og resten af teamet har derimod bedre tid til at arbejde med de enkelte historier. Målet er først og fremmest at lave velproduceret indhold til web og sociale medier - det kunne fx være webdoks, Facebook-videoer, Instagram-stories eller længere webartikler med mange forskellige typer indhold. I vores forproduktion kommer du først og fremmest til at arbejde med web-indhold, men det er vigtigt, at du ligesom alle andre tænker på tværs af platforme under hele processen. Vi er ét hold.

Det forventer vi af dig:

  • Du har erfaring som skrivende journalist
  • Du arbejder hurtigt og selvstændigt og sætter dig uden problemer ind i kompliceret stof
  • Du har altid idéer på blokken
  • Du er opsøgende af natur og i stand til at have flere bolde i luften på én gang
  • Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med web og sociale medier (primært Facebook og Instagram)
  • Du har en tårnhøj faglighed, god forståelse for digitale platforme og stor appetit på at udfordre mulighederne for digital formidling
  • Du har gode samarbejdsevner og formår både at uddelegere og give en hånd med 

Vi skal have din ansøgning senest søndag d. 15. april kl. 12. Vi forventer at holde samtaler mandag den 23. april. Udover din ansøgning og cv må du meget gerne sende relevante eksempler på noget, du har lavet, og som du er er særligt tilfreds med.

Send din ansøgning til job@tv2oj.dk. Skriv "Webreporter" i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder for web Karsten Smed på tlf. 30 10 11 22 eller kasm@tv2oj.dk.

TILFØJELSE: Stillingen er på fuld tid og er i første omgang tidsbegrænset til 12 måneder. Derefter er der mulighed for at forlænge aftalen.

OM TV2 ØSTJYLLAND

Hos TV2 ØSTJYLLAND dækker vi hele Østjylland. Fra Strøget i Aarhus til Enebærvej på Djursland. Fra landevej til letbane. Fra byrådsbeslutningen til børnehavelukningen. Og fra supersygehuse til Superligaen.

Vi vil skildre det østjyske fællesskab, vi vil drøfte det, der optager de 780.000 østjyder i regionen, og vi vil sætte Østjylland på landkortet ved at bringe de østjyske nyheder og løsninger ud til hele Danmark.

Det arbejder vi for døgnet rundt på tv2østjylland.dk, sociale medier og tv – og ude i hele Østjylland, hvor vi årligt tilbagelægger over 250.000 kilometer for at fortælle den gode historie.