Erfaren reporter til TV 2 | ØSTJYLLAND

Tænker du mennesket først i forhold til systemet, når du arbejder med en historie, og er du vant til at lave journalistik, som danskerne taler om?

Arbejder du konsekvent på tværs af platforme, og tænker du i unikke versioner af din journalistik, der gør sig godt både digitalt, socialt og på tv?

Og er du god til at få egne ideer til historier, der sætter dagsorden? Så er det dig, vi leder efter på TV 2 | ØSTJYLLAND!

På TV 2 | ØSTJYLLAND gør vi op med journalistiske dogmer og udfordrer vanetænkning med vores egne nyhedskriterier. Vi mener, at journalistikken skal ændre sig fundamentalt for at give mening i en ny medievirkelighed.

Vi taler kun om platforme, fordi det er dér, vores indhold skal tænkes ind og ramme østjyderne. Men indholdet er det, der har vores konstante fokus, og ikke mindst kampen for at forblive relevante i en global strøm af indhold.

Vi søger en journalist der:

  • Har egne ideer til historier, som østjyderne har lyst til at tale videre om.
  • Er en stærk researcher, og som formår selvstændigt at drive en historie fra start til slut.
  • Ikke lader sig slå ud af modgang, men tænker i løsninger.
  • Er vant til at formidle på tværs af platforme og er lige så god til at skrive en web-artikel eller producere en Facebook-video som til at lave et tv-indslag.
  • Har rutine i at folde en historie ud over hele dagen og evt. flere dage.

Vi vil gerne bede om din ansøgning senest torsdag d. 15. december kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler onsdag d. 21. december. Ud over ansøgning og cv må du meget gerne sende relevante eksempler på noget, du har lavet, som du er særligt tilfreds med og som matcher opslaget.

Du skal sende din ansøgning til job@tv2oj.dk og skrive ”Reporter” i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores redaktør for forproduktion, Sophie Jamilla Alvi på 6071 6540 eller nyhedschef Louise Pettersson på 2121 2019.

 

OM TV 2 | ØSTJYLLAND

Hos TV 2 | ØSTJYLLAND dækker vi hele Østjylland. Fra Strøget i Aarhus til Enebærvej på Djursland. Fra landevej til letbane. Fra byrådsbeslutningen til børnehavelukningen. Og fra supersygehuse til Superligaen.

Vi vil skildre det østjyske fællesskab, vi vil drøfte det, der optager de 780.000 østjyder i regionen, og vi vil sætte Østjylland på landkortet ved at bringe de østjyske nyheder og løsninger ud til hele Danmark.

Det arbejder vi for døgnet rundt på tv2oj.dk, sociale medier og tv – og ude i hele Østjylland, hvor vi årligt tilbagelægger over 250.000 kilometer for at fortælle den gode historie.