Analytisk og statistisk skarp studentermedhjælper med viden om medier og medieudvikling til TV2 ØSTJYLLAND

Foto: Agnete Schlichtknull

Vil du være med til at gøre os endnu skarpere og vores indhold endnu bedre – på alle platforme? Kan du oversætte udsagn som ”kvalitetsopfattelse af vores indhold på digitale platforme blandt de 15-24-årige” til konkrete tal, du kan måle på? Og kan du arbejde selvstændigt og struktureret?

På TV2 ØSTJYLLAND er vi i gang med en banebrydende omstilling, hvor vi skal være relevante for vores brugere på en række nye platforme – og fortsat skal udvikle de eksisterende. Det stiller krav til, at vi konstant evaluerer vores indsatser og prioriteringer, og at vi navigerer begavet i forhold til vores succeser og fejl. Derfor skal vi til at arbejde langt mere struktureret med både data og målgruppeforståelse.

Vi står overfor at implementere et system, der via forskellige datakilder skal visualisere vores gennemslagskraft og relevans for at måle værdien af vores public service-indsats, og en bunden opgave for dig vil være at indtaste disse data i systemet. Men vi kommer til at arbejde på mange andre områder for at vurdere vores indhold, dine opgaver vil være forskelligartede, og der vil være mulighed for selv at komme med idéer og præge stillingen.

Det forventer vi af dig:

  • Du er skarp og ikke mindst god til tal. Du har muligvis en medievidenskabelig baggrund eller meget gerne erfaring med statistik fra dit studie
  • Du er interesseret i medier og har et godt kendskab til vores primære platforme; tv, web og sociale medier
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Kantar Gallup TV-meter, Google Analytics og Facebook Insights
  • Du kan tænke selvstændigt og ud af boksen, men du lader dig ikke afskrække af rutinearbejde
  • Du er en dygtig formidler både mundtligt, skriftligt og visuelt
  • Du har personlig gennemslagskraft
  • Sidst, men ikke mindst: Det er klart en fordel, hvis du er sjov at være sammen med!

Det skal du bl.a. lave:

  • Indtaste data fra forskellige analyse- og statistikværktøjer i vores eget system
  • Analysere indhold på tv, web og sociale medier på baggrund af statistik og præsentere læringerne overskueligt og enkelt
  • Være opsøgende ift. nye områder, hvor vi kan drage nytte af dataanalyse, systematisk opfølgning og målgruppeindsigter

Det kan vi tilbyde dig:
Ud over de faste opgaver vil der i et vist omfang være mulighed for selv at præge stillingen efter interesse og kvalifikationer. Arbejdstiden er indtil videre 10 timer om ugen, og vi vil i fællesskab lægge timerne, så du kan passe dit studie ved siden af.

Vi er knap 100 medarbejdere, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Derfor tager vi vores arbejde alvorligt, og der er højt tempo – men der er også højt til loftet, og vi er sjove at være sammen med. Vi synes, det er vigtigt, at vi både fejrer vores succeser og vores fejl.

Ansøgningsfrist:
Vi skal høre fra dig senest den søndag den 2. september. Send din ansøgning og cv til job@tv2oj.dk og skriv ”Studentermedhjælper” i emnefeltet.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 7. september.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte målgruppechef Uffe Alici Pedersen på tlf. 30101124.

 

Om os

Hos TV2 ØSTJYLLAND insisterer vi på med mod og nyskabelse at sikre, at der er relevant og mangfoldigt public service-indhold til alle, også i de kommende generationer, gennem nye emner, formater og fortælleformer.

Du kan læse mere om TV2 ØSTJYLLAND på vores udviklingsblog.