Ny Aarhus-klub henter tre DM-finalister

Håndboldklubben Aarhus United har skrevet kontrakt med Louise Kristensen, Ditte Vind og Sofie Flader

I den nye klub Aarhus United er de godt i gang med at gøre sig klar til den nye sæson.

Mandag kunne cheftræner Heine Eriksen fortælle, at man havde 14 spillere på kontrakt, men indtil nu har den eneste offentliggjorde spiller været Emma Mogensen, der også skal være anfører på holdet.

Samtidig sagde Heine Eriksen, at Aarhus United havde skrevet kontrakt med tre DM-finalister. Men navnene ville han ikke ud med. 

Nu kan TV 2 SPORT fortælle, hvem de tre nye spillere er. Det drejer sig om Louise Kristensen og Ditte Vind fra Nykøbing Falster Håndbold, og så Sofie Flader fra København Håndbold.

Alle tre spillere bekræftede efter den sidste DM-finale, at de fra næste sæson er at finde i Aarhus.

Lyder megafedt

For Louise Kristensen handler skiftet til Aarhus United om at få hverdagen til at fungere. Nykøbing-spilleren har kørt over 40.000 kilometer i løbet af det seneste år for at kunne passe sit studie i Odense.

quote Det er for at få det hele til at gå op i en højere enhed, så jeg kan være den studerende, som jeg gerne vil være, og den håndboldspiller, som jeg gerne vil være. Og så lyder det jo megafedt, det som Heine har gang i deroppe.

Louise Kristensen, kommende Aarhus United-spiller

- Det er for at få det hele til at gå op i en højere enhed, så jeg kan være den studerende, som jeg gerne vil være, og den håndboldspiller, som jeg gerne vil være. Og så lyder det jo megafedt, det som Heine har gang i deroppe, siger hun til TV 2 SPORT.

Holdkammeraten Ditte Vind følger med Louise Kristensen til Aarhus United, og for hende har det gode forhold til cheftræner Heine Eriksen spillet en afgørende rolle.

- Det sjove var, at han ringede til mig, også sagde han, at på min telefon står der: ”Ditte den almægtige”. Er det dig, som har ændret det? Og mit svar var bare: Ja, det gjorde jeg vidst under slutrunden på et tidspunkt. Så han kender mig. Det siger det hele, fortæller Ditte Vind til TV 2 SPORT.

Sofie Flader (t.h.) skifter efter sommerpausen København Håndbold ud med Aarhus United.
Sofie Flader (t.h.) skifter efter sommerpausen København Håndbold ud med Aarhus United. Foto: Claus Bech - Scanpix

Sidste kvinde på kontrakt i denne omgang er Sofie Flader fra København Håndbold.

Flader har været med til at bygge København Håndbold op over de seneste sæsoner, og nu ser hun frem til, at hun kan gøre det samme i Aarhus.

- Jeg tror, at det bliver en hård sæson for os, men jeg tror rigtig meget på de spillere, som kommer. Det er alle sammen nogle spillere, som kan noget godt, og kan byde ind med nogle forskellige ting. Jeg føler, at det kan blive rigtig godt, lyder fra Flader til TV 2 SPORT.

20210415-173225-L-1920x1280we

Forsamlingsloft, stadiontilskuere og idræt: Aftale rykker genåbning frem

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

Lige nu
øl alkohol bar værtshus fadøl

liveblog Ministerie bekræfter: Værtshuse og barer åbner også

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste