Nøddesbo mangedobler salget af billetter hos sin nye klub

Bjerringbro-Silkeborg sælger allerede nu flere billetter, end de har gjort tidligere. Årsagen er én spiller, og han hedder Jesper Nøddesbo.

Jesper Nøddesbo er vendt hjem til Danmark - og det kan mærkes.

Den første håndbold er kun lige blevet kastet i den nye sæson, men allerede nu kan Bjerringbro-Silkeborg mærke effekten af, at de har hentet håndboldprofilen Jesper Nøddesbo hjem fra FC Barcelona.

- Vi kan se det på salget af årskort og på vores salg af billetter til kampen i dag (mod Aalborg, red.). Billetsalget er faktisk på niveau med Champions League-kampene mod Barcelona og Kiel i sidste sæson. Og det er Nøddesbo, der trækker, siger direktør Jesper Schou til TV 2 SPORT.

Jeg har svært ved at forholde mig til det. Jeg forsøger bare at være Jesper.

Jesper Nøddesbo, håndboldspiller

- Vi havde en træningskamp mod GOG, hvor vi havde 1900 tilskuere i hallen. Det er helt uhørt til en træningskamp, hvor vi plejer at have 2-300 besøgende, siger han videre.

I FC Barcelona har den 36-årige stregspiller ikke været vant til at være holdets største profil, og derfor skal han da også lige vænne sig til at være et decideret brand for klubben. 

Læs også Populær Nøddesbo præsenteret i Silkeborg

- Jeg har svært ved at forholde mig til det. Jeg forsøger bare at være Jesper.

Men kan det ikke være svært?

- Om det er svært at være mig selv? Nej, det synes jeg egentlig ikke, det er. Der er ikke så meget mere i det. Jeg er kommet for at spille håndbold, og hvis jeg spiller godt, så er jeg også med til at promovere holdet på en positiv måde, siger Jesper Nøddesbo.

Selvom Jesper Nøddesbo allerede er et stærkt brand for Bjerringbro-Silkeborg, så forsikrer direktøren, at den tidligere FC Barcelona-spiller ikke kun er hentet hjem for at sælge billetter.

- Først og fremmest har vi kigget på den håndboldmæssige faglighed. Vi skulle være sikre på, at Jesper Nøddesbo og Peter (Bredsdorff, red.) kunne sætte sig ind i den her hverdag. Men vores tilskuere og sponsorer skal have nogle profiler, som de kan komme ud og se, og der er Jesper Nøddesbo en af dem.

Nøddesbo er glad for sæsonstarten

Bjerringbro-Silkeborg vandt lørdag sæsonens første kamp i 888ligaen, da de forsvarende danske mestre fra Aalborg blev sendt hjem med et nederlag på 36-28.

Dermed fik BSV oprejsning efter pokalskuffelsen mod Tønder for en uge siden, hvor de overraskende måtte indkassere et nederlag og vinke farvel til pokalturneringen. 

Læs også Fra Barcelona til BSV: Nøddesbo er lidt nervøs for de danske vintermåneder

- Den her sejr betyder alt. Det var vigtigt for os at vaske den plet væk, som vi fik i mandags. Det har ikke været en sjov uge, men jeg synes, folk viser stor moral i dag, siger Jesper Nøddesbo, der havde glædet sig til at få debut på hjemmebanen i Silkeborg.

- Det var fedt. Jeg har glædet mig til den her hjemmebane. Jeg fik en forsmag på det, da vi spillede træningskamp foran 1900 mennesker. Det er en dejlig hjemmebane.

Hvis BSV fortsætter med at spille håndbold på det niveau, som de gjorde lørdag eftermiddag hjemme i JYSK Arena, så kan det række meget langt i denne sæson for sidste sæsons bronzevindere, mener Nøddesbo. 

Læs også Knudsen byder Nøddesbo velkommen i BSV: Han plejer jo at sidde på bænken

- Vi har potentialet til at spille fin håndbold. Det gjorde vi i dag, og så ser det godt ud. Nu må vi se, om vi kan holde det over en hel sæson. Jeg vil meget gerne blive danmarksmester.

Næste opgave for Nøddesbo og Bjerringbro-Silkeborg bliver udekampen mod GOG den 11. september. 

00:16

Jesper Nøddesbo fik debut i BSV-trøjen i sejr over de forsvarende mestre.

Luk video