Næste sæson af 'Nybyggerne' rykker til Østjylland

Nu kan du vinde et hus til 2,6 millioner kroner i Randers-området

Gør-det-selv-konkurrencen 'Nybyggerne' på TV2 rykker til Randers-området, Foto: Randers Kommune

I samarbejde med tv2.dk

Det kræver både krøllede idéer og benhårdt arbejde. 

Fire forskellige par bruger i TV 2-programmet 'Nybyggerne' cirka ni uger på at omdanne en helt rå bolig til deres ideelle hjem. 

Læs også Østjyderne har landets største huse - her er markedet hot

Nu afslører programmets redaktør, hvor deltagerne i næste sæson skal dyste om at vinde et hus til et millionbeløb.

Denne gang foregår det i Østjylland.

Gør-det-selv-konkurrencen rykker nemlig til Randers-området, der også er kendt som ’Kronjylland’. 

Randers

Randers Kommune har et indbyggertal på over 98.000 og et areal på 748 kvadratkilometer, og dermed er kommunen blandt landets største.

- De sidste fem år har de kreative par kunnet sætte deres nybyggeraftryk i henholdsvis Kolding, Farum, Aalborg og Hedehusene. Og til den palet kan vi nu tilføje skræddersyede huse i Kronjylland, og det glæder vi os ekstremt meget til, siger 'Nybyggerne'-redaktør Stine Lundbak Ravn. 

Fra lejligheder til huse

I den seneste sæson, som Fredrik Holm Koch og Charlotte Jakobsen vandt, var det lejligheder i Hedehusene ved Roskilde, der skulle omdannes. 

00:31

VIDEO: Her vinder Charlotte og Frederik Nybyggerne 2018 Video: TV2

Luk video

Denne gang bliver det huse til en salgspris på 2,6 millioner kroner, som deltagerne kommer til at gøre i stand nær Randers. 

Når de fire huse står færdige, er det tv-seerne, der bestemmer, hvilket par der vinder deres egen unikke bolig.

01:57

VIDEO: Potteskår i jorden er dyre for bygherrer: Men det kan snart ændre sig. I Randers har et enkelt potteskår og flere stolpehuller har sat gang i en større udgravning. Se video fra april 2018 her.

Luk video

- For nogle er drømmen at bo i lejlighed, for andre i hus. For nogle findes det gode liv på landet, for andre er det i byen. Præferencerne er dejligt mange og vidt forskellige, og det forsøger vi i 'Nybyggerne' at imødekomme ved netop at afveksle mellem boligformer og landsdele, fortæller programmets redaktør.

TV 2 og Metronome Productions søger par og familier fra alle egne af landet, der vil være med i den næste omgang af 'Nybyggerne' og dermed få chancen for at vinde et nyt hjem i Østjylland.  

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig næste sæson af 'Nybyggerne' lige her.