Mor var stjerne for en aften - nu prøver datteren lykken

For 14 år siden rockede Katrine Pinholt Hall i et sangprogram. Nu har hendes otteårige datter mod på selv at synge foran tv-seerne

Nikoline og hendes mor, Katrine Pinholt Hall, er begge vilde med at synge. Billedet til højre er fra dengang, Katrine deltog i 'Stjerne for en aften'. Foto: Privatfoto/DR - Bjarne Bergius Hermansen

Katrine Pinholt Hall var med i 'Stjerne for en aften' tilbage i 2003. Foto: Mogens Flindt - Scanpix

DR ´s underholdningsprogram 'Stjerne for en aften' blev i 2003 vundet af aarhusianske Katrine Pinholt Hall, der her bæres i guldstol af de øvrige deltagere. Foto: Mogens Flindt - Scanpix

Katrine Pinholt Hall blev lykønsket af sine forældre, Ole og Lissi, efter sejren i 2003. Foto: Mogens Flindt - Scanpix

1 af 4

I samarbejde med tv2.dk

Lørdag begynder femte sæson af 'Voice Junior', og en af deltagerne i 'blind audition'-runderne er otteårige Nikoline Pinholt Hall Langvad fra Harlev nær Aarhus. 

For familien er et talentprogram ikke ukendt territorium.

Tilbage i 2003 deltog Nikolines mor, Katrine Pinholt Hall, nemlig i 'Stjerne for en aften', hvor hun vandt aftenens program med Robbie Williams-sangen 'Let Me Entertain You'. 

Læs også Jonathan er med i Ringenes Herre: Lige til at tude over

Hun nåede til semifinalen i tv-dysten og spiller stadig med et rockband den dag i dag. 

- Jeg vandt en fed rejse til Egypten, og det er en kæmpe oplevelse. Derfor er jeg ikke bange for, at min datter skal være med i et program, siger Katrine Pinholt Hall og bemærker, at hun synes, at datteren er meget modig: 

Katrine Pinholt Hall var med i 'Stjerne for en aften' tilbage i 2003.  Foto: Mogens Flindt - Scanpix

- Jeg havde ikke turde det, da jeg var otte år. Men Nikoline brænder for det, og hun vil bare gerne have en fed og sjov oplevelse. 

Det ligger i generne

Rock er Katrine Pinholt Halls foretrukne musikgenre, mens Nikoline beskriver sig selv som mere 'flower power'-agtig.

Læs også Voice Junior-vinder bliver del af Watermusic i Randers

Men der er ingen tvivl om, at der er toner i generne - også selvom det ikke er hver aften, at Nikolines far hiver guitaren frem i hjemmet. 

Jeg vandt en fed rejse til Egypten, og det er en kæmpe oplevelse. Derfor er jeg ikke bange for, at min datter skal være med i et program. 

Katrine Pinholt Hall, mor

- Hun (Nikoline, red.) har været med til de vilde rockkoncerter helt fra dengang, jeg var gravid, så hun er født ind i det og har det nok også lidt i generne, siger Katrine Pinholt Hall, der selv var 27 år, da hun deltog i sangprogrammet.

- Jeg ved, at der selvfølgelig er nogen, der genkender én på gaden. Det prøvede jeg også, men man ved også, at det forsvinder lige så hurtigt igen. Det er bare nogle begejstrede folk, der kommer hen til én, og det er jo dejligt og positivt.  

Har set med i mange år

Det fylder ikke særlig meget for Nikoline, at hendes mor har deltaget i et program på tv længe før, hun blev født. 

- Men vi taler lidt om, hvordan det er at stå på en scene, og hvordan jeg skal bevæge mig, siger 'Voice Junior'-deltageren, der selv besluttede sig for at være med i TV 2-programmet, fordi hun gerne ville have professionelle sangeres vurdering af sin stemme. 

- Det har bare været fedt, for man har siddet i mange år og set det, og nu står man her og er med, siger hun. 

Læs også Aarhusianske Oliver vandt Voice Junior

Nikoline blev overrasket med nyheden om sin deltagelse af 'Voice Junior'-værten Mikkel Kryger under en tur i Experimentarium. 

- Jeg havde tænkt: "Åh altså, jeg tror ikke, jeg skal være med i 'Voice Junior'. Og så lige pludselig kommer der de her underlige mennesker hen til mig med kamera og mikrofoner, siger en glad Nikoline, der synes, det var ret uvirkeligt, da hun fik beskeden.  

Den otteårige pige går i 2. klasse, og hun går til kor i sin fritid og drømmer om en karriere indenfor sang og design. 

Se om Nikoline Pinholt Hall Langvad går videre i 'Voice Junior' lørdag aften klokken 20 på TV 2.