Knudsen byder Nøddesbo velkommen i BSV: Han plejer jo at sidde på bænken

Michael V. Knudsen ser frem til at få Jesper Nøddesbo som holdkammerat, selvom det kan betyde, at de to skal dele spilletiden

38-årige Michael V. Knudsen kan se frem til ekstra konkurrence på stregen i BSV fra næste sæson. Bronzevinderne offentliggjorde nemlig mandag aften, at de har hentet Jesper Nøddesbo i FC Barcelona.

- Jeg synes altid, at det er spændende, når der kommer store profiler til den danske liga, og så har vi også brug for ekstra spillere, fortæller Michael V. Knudsen til TV 2 SPORT.

To bedste stregspillere

Med tilgangen af Jesper Nøddesbo kommer BSV til at råde over to af de bedste danske stregspillere igennem de seneste mange år, og derudover råder klubben også den Rasmus Jensen på samme position.

Alligevel frygter 38-årige Michael V. Knudsen ikke, at han mister spilletid til den to år yngre Jesper Nøddesbo.

- Jeg har spillet med Nøddesbo før, og han har jo som regel haft pladsen på bænken, så det forventer jeg også sker i fremtiden, kommer det drillende fra Michael V. Knudsen, der dog understreger, at han ser store fordele ved tilgangen af Jesper Nøddesbo.

- Det er rigtig godt at få nogle gode spillere ind på holdet, og det skal forhåbentlig også gøre, at vi bliver bedre på den lange bane.

Rust skal bankes af

Men med så gode stregspillere, skal I så spille med to stregspillere?

- Det må tiden vise. Nu dækker jeg som regel også rigtig meget op. Nøddesbo har måske mest sin styrke i angrebsspillet, så der er masser af muligheder i det, lyder det fra Michael V. Knudsen, der samtidig understreger, at den kommende kollega har noget rust, der skal bankes af.

- Nu skal vi først og fremmest have ham i gang igen. Han har siddet på bænken rigtig meget i de seneste år både på klub og landshold, så han skal hjem og vise sit værd og tanke noget selvtillid, siger Michael V. Knudsen til TV 2 SPORT.

Jesper Nøddesbo kommer til BSV på en 3-årig kontrakt.

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

Joy Mogensen

play Minister til festivaler og store events: Planlæg forsigtigt

Grenaa-Anholt Færgefart

Udsolgte færgebilletter presser virksomheder: - Øen er afhængig af, at her er mennesker

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået