Jacob Haugaard er ude af 'Vild med dans'

Den aarhusianske gøgler nåede at få fem uger på dansegulvet sammen med Camilla Dalsgaard.

Det blev den aarhusianske entertainer Jacob Haugaard, der sammen med sin dansepartner Camilla Dalsgaard måtte forlade ’Vild med dans’ som det fjerde par i år.

Parret var på gulvet i en quickstep og røg i omdans med tv-vært Michelle Kristensen og Mads Vad. Men det blev altså Jacob Haugaard, der måtte forlade konkurrencen.

- Det er aldrig sjovt at tabe og blive pillet fra, men jeg har da prøvet det før i livet, sagde entertaineren med et lille grin og tilføjede:

- Nu nu er jeg jo en fri mand, men jeg var da faktisk blevet lidt glad for det her træning.

Dommerne gav Jacob Haugaard og hans dansepartner 12 point for deres quickstep, hvilket resulterede i en 9. plads ud af ni mulige.

quote Nu nu er jeg jo en fri mand, men jeg var da faktisk blevet lidt glad for det her træning

Jacob Haugaard

Med sine 69 år var Jacob Haugaard holdets alderspræsident.

Men lige netop det, har han faktisk fået en del ros for, når han har mødt folk på gaden, efter han er kommet med i 'Vild med dans'

- Folk har gennemgående været imponerede over, at jeg turde, fortalte han.

Kroppen og det tavse sprog

Selvom entertaineren er vant til at stå på en scene, har han aldrig rigtig tænkt over, hvor vigtigt kroppen er, og hvordan den kan bevæge sig. Dét har han lært nu, og dét tager han med videre, fortalte han.

Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard er ude af Vild Med Dans. Vild med Dans.
Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard er ude af Vild Med Dans. Vild med Dans. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg vidste slet ikke, at kroppen og det tavse sprog er så vigtigt, det har jeg egentlig aldrig rigtig givet noget for. Så det har været en øjenåbner, sagde han.

Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard nåede altså at få fem uger på dansegulvet, men de har lovet hinanden at holde kontakten efterfølgende.