Dagens vejr deler Danmark i to

Mod nordøst kan vejret blive flot og helt behageligt, mens det ser mere gråt og vådt ud mod sydvest.

I Fredericia kiggede solen frem under skyerne her til morgen. Foto: Malene Frederiksen / Seerbillede

I samarbejde med tv2.dk

Torsdag bliver en vejrdag uden ekstremer. Befinder du dig i den nordøstlige del af landet, får du halvfint vejr, mens det bliver halvdårligt mod sydvest. Det fortæller meteorolog ved TV 2 Vejret Thomas Mørk.

- Det bliver sådan en dag, hvor det ikke bliver rigtig varmt, men der kommer heller ikke rigtig kraftig regn. Det hele bliver sådan midtimellem, siger han.

Læs også Varmere vejr på vej - op til 25 grader i weekenden

Dagen bliver dog kendetegnet af et skel ned gennem landet.

- Mod nord og øst er der plads til det flotte vejr i dag. Mod syd og især sydvest vil regnen og skyerne dominere. Det bliver ikke et stort regnvejr, men der vil være regn i luften til tider, forklarer Thomas Mørk.

Her til formiddag ses et meget tydeligt skel ned gennem landet. Mod nordøst skinner solen, og mod sydvest er det gråt og vådt. Foto: TV 2

Til gengæld kommer det ikke til at blæse meget.

- Der er ikke særlig meget vind, så kan man lige fange lidt sol, kan det blive ganske behageligt. Vi får mellem 18 og 23 grader i eftermiddag, og nogle steder vil der være fuld blus på solen, siger Thomas Mørk.

Læs også Bandekonflikt i Aarhus: Politi og militær leder efter våben i park

Igen er det de nordøstlige dele af landet, der bliver tilgodeset, og det bliver sandsynligvis varmest i Vendsyssel og Nordsjælland.

Selvom temperaturerne kan komme helt op til 23 grader, sker det fra et lavt udgangspunkt. Vi stod generelt op til en kold morgen. Blandt andet i Aars og Aarhus blev der målt helt ned til bare fem grader.

I morgen vil det atter være den nordøstlige del af landet, der får det bedste vejr, mens det endnu en gang bliver vådere og mere gråt mod syd og vest.

Læs også Kvinde fundet død - brændt inde i sommerhus