Chris Anker Sørensen er død efter ulykke

Den tidligere cykelrytter er død efter en ulykke i Belgien. Han var udsendt som cykelekspert for TV 2 og blev 37 år.

Chris Anker Sørensen er død 37 år gammel.

Den tidligere cykelrytter og nuværende ekspertkommentator på TV 2 Sport var i Belgien som en del af dækningen omkring VM i cykling, da han under en cykeltur blev påkørt af en bil.

VIDEO: I 2009 kom Kurt forbi en 24-årig Chris Anker Sørensen i Hammel.

I den anledning udtaler TV 2 Sports sportschef, Frederik Lauesen:

- Det er med stor sorg, jeg har fået meddelelsen om, at vores gode kollega Chris Anker Sørensen er død.

- Chris Anker Sørensen var i Belgien til VM i cykling. I dag, lørdag, var han ude at cykle og blev påkørt af en bil, og han døde senere af sine kvæstelser. Vores tanker og dybe medfølelse går til Chris Anker Sørensens familie, siger Frederik Lauesen.

Chris Anker Sørensen blev påkørt af en bil i Belgien. Han døde senere af sine kvæstelser. Arkivfoto.
Chris Anker Sørensen blev påkørt af en bil i Belgien. Han døde senere af sine kvæstelser. Arkivfoto. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Plads i kommentatorboksen

Chris Anker Sørensen er opvokset i Østjylland og begyndte i 1997 med cykelløb i Hammel Cykle Klub. I sin karriere som aktiv cykelrytter fra 2005-2018 nåede Chris Anker Sørensen at deltage i 12 Grand Tours, mens han i 2015 vandt DM i landevejsløb.

Efter sin aktive karriere skiftede Chris Anker Sørensen jobbet som cykelrytter ud med en plads i kommentatorboksen hos TV 2 Sport, hvor han har været en afholdt og respekteret kollega.

TV 2 tilbyder lørdag aften krisehjælp til sine medarbejdere i Belgien. Den danske tv-station har samtidig meddelt medarbejderne, at de hver især må beslutte, om de vil blive til VM eller rejse hjem.

Chris Anker Sørensens familie er orienteret om dødsfaldet. TV 2 har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Chris Anker Sørensen