Bjarne har fundet kvinden, der skal føde hans barn

Homoseksuelle Bjarne Jensen drømmer om at blive far, og han har nu fundet kvinden, der skal hjælpe ham med "projekt barn". Men hvor langt er de nået?

Bjarne Jensen fra Aarhus har en drøm om at blive far. Foto: TV2

Bjarne Jensen drømmer om selv at blive far en dag. Indtil da hjælper han sin kusine Jeanett med at underholde hendes børn. Her står han med hendes yngste søn på armen. Foto: Privatfoto

1 af 2

I samarbejde med tv2.dk

35-årige Bjarne Jensen fra Aarhus har i årevis nydt at være hyggeonkel for sin kusines børn. Men hans største drøm er selv at blive far.

Som homoseksuel har han dog ikke umiddelbart mulighed for at få børn ad naturlig vej. Så han har besluttet at finde en kvinde, som vil hjælpe ham med "projekt barn".

Det ville være fedt, hvis det kunne blive før jul, så man kunne sige, at der var en gave på vej i det nye år.

Bjarne Jensen, zumba-instruktør, Aarhus

- Jeg skal finde én, der vil være med på at skabe en regnbuefamilie. Det skal helst være en deleordning, så det ikke kun er mig, sagde Bjarne Jensen i TV2-programmet 'Samme tid næste år'.

Efter måneders søgen lykkedes det ham da også at finde den helt rigtige partner til projektet, den 32-årige sosu-assistent Susanne, som bor lidt udenfor Aarhus.

Læs også Kvinder fra Aarhus vil behandle barnløshed med knofedt

Projekt med forsinkelse

Selv om Bjarne Jensen under tv-optagelserne i juni var helt parat til at gå i gang med projektet med det samme, er der sidenhen kommet forskellige hindringer i vejen.

- Desværre skete der det, at min kæreste gik fra mig, selv om vi havde været sammen længe. Det var på grund af mit ønske om at blive far, og han havde ikke samme ønske om at få børn som mig. Det skulle jeg selvfølgelig havde snakket mere med ham om, siger Bjarne Jensen til TV 2.

Læs også 8-årige Marco har autisme: - Kommunen er en modspiller

Besluttede at vente

Udover at Bjarne selv skulle vænne sig til at være kæresteløs, skete der samtidig det, at hans nyfundne veninde mistede sin far.

- Susannes far havde været alvorligt syg et stykke tid, så det var ikke uventet, at han døde. Men selvfølgelig har det været en svær omgang for hende, og derfor besluttede vi at vente med gå videre med vores plan om at blive forældre, siger han.

Læs også Nye tal viser: Her blev flest østjyder smittet med klamydia

Der må gerne ske noget inden jul

På trods af forsinkelsen er Bjarne Jensen dog ikke det mindste i tvivl om, at han og hans gode veninde Susanne nok skal blive forældre - og gerne i det kommende år.

- Det ville være fedt, hvis det kunne blive før jul, så man kunne sige, at der var en gave på vej i det nye år, lyder det med et lille grin fra den 35-årige zumba-instruktør.

Læs også Kvinder strømmer til fertilitets-klinikker for at donere æg

For øjeblikket bor Bjarne Jensen i en toværelses lejlighed i Aarhus midtby, hvor der er plads til et "babyhjørne" i soveværelset.

Men når - og hvis - forældredrømmen går i opfyldelse, vil han gerne flytte i en større bolig, hvor der er mulighed for at indrette et børneværelse.

01:25

Her kan du se et interview med Bjarne Jensen, der deltager i TV2-programmet 'Samme tid næste år'. 

Luk video