Behageligt sommervejr med nogen sol og op til 22 grader

Stedvis vil der komme byger - lokalt med torden.

Flere steder bliver det op til 22 grader, men der kan også komme byger med lokalt torden. Foto: TV 2

I samarbejde med tv2.dk

Den stærke varme og høje luftfugtighed er overstået. I denne uge vil temperaturerne være mere beherskede og regnperioderne hyppigere.

I nat har temperaturen været under ti grader flere steder i landet, hvilket er langt mere behageligt end de tropenætter, vi har haft de foregående to nætter.

Prognose klokken 10. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I formiddag vil der i Vestjylland komme lokale tordenbyger, men i resten af landet holder det stort set tørt. Især centralt og østligt i landet vil der være lange perioder med sol.

Prognose klokken 15. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I eftermiddag når temperaturen op på 20 til 22 grader i de østlige egne, mens det vil være lidt køligere i Jylland. De fleste steder holder det tørt. De steder der kommer byger, vil det regne forholdsvist kortvarigt.

Prognose klokken 20. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Aftensolen dominerer øst for Storebælt, mens et større regnvejr i løbet af aftenen vil bevæge sig ind over Jylland. Dagens byger og aftenens regnvejr kan følges på radar.

Prognose klokken 23. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret\n

Nedenstående prognose viser, at det er meget små mængder regn, der vil falde over Øerne, mens man i Vestjylland kan forvente over ti millimeter. Natten til tirsdag vil regnvejret fra vest give yderligere cirka 5 millimeter regn.

Prognose af regn mandag 29. juni. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

De kommende dage bliver en anelse køligere, og især tirsdag bliver regnfuld.

Femdøgnsprognose fra tirsdag 30. juni til lørdag 4. juli. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret