AGF giver ikke op: Forlanger Superliga-halvleg spillet om

AGF håber på, at Dino Mikanovic' andet gule kort mod Lyngby bliver annulleret, og at anden halvleg spilles om

AGF har tirsdag aften valgt at indgive en protest til DBU.

Årsagen er forløbet omkring Dino Mikanovic' udvisning i mandagens Superliga-kamp mod Lyngby BK.

Kort før anden halvleg blev sat i gang, fik AGF-spilleren sit andet gule kort af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen for at have væltet plasticstole, som Lyngbys trænerteam havde siddet på under kampen.

AGFs Dino Mikanovic fik et gult kort, lige inden 1. halvleg sluttede. I pausen lykkedes det ham at få endnu en advarsel.
AGFs Dino Mikanovic fik et gult kort, lige inden 1. halvleg sluttede. I pausen lykkedes det ham at få endnu en advarsel. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

En episode der vel at mærke skete lige efter første halvleg blev fløjtet af.

AGF protesterer nu over dommerens håndtering, fordi udvisningen først blev givet lidt under et kvarter senere.

- Der er så meget på spil i disse kampe, at vi ganske enkelt ikke kan sidde overhørig, at en så afgørende kendelse som en udvisning bygger på et forkert grundlag og bliver effektueret så kritisabelt og i strid med fodboldloven, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen i en pressemeddelelse.

Fik afgørende indflydelse

AGF håber, at det gule kort vil blive annulleret samt, at anden halvleg i kampen bliver spillet om, fordi klubben mener, at forløbet fik afgørende indflydelse på kampen.

David Nielsen, som havde debut som AGF-træner var dybt rystet over udvisningen. Han fortalte efter kampen, at Mads-Kristoffer Kristoffersen trak anfører Pierre Kanstrup og Dino Mikanovic til side i pausen. Her troede David Nielsen, at Mikanovic vil få besked om at dæmpe sig.

- Men så siger han så, at han har bestemt sig for at give ham (Mikanovic, red.) sit andet gule kort på grund af det, og der er det jo klart, at man lidt tror, at man er med i ’skjult kamera’. På den her måde er der ingen af os, der ved, hvad der sker, og så skal vi ud og spille 3-4 minutter, efter det er sket, fortæller Nielsen til TV3 Sport.

AGF skriver i pressemeddelelsen, at klubben ikke vil kommentere yderligere på protesten, så længe sagen er i gang med at blive behandlet.

VIDEO: Det var 'en helt absurd situation', sagde AGF-cheftræner David Nielsen efter Lyngby-kampen om udvisningen af Dino Mikanovic. Se interviewet med AGF-træneren her.
90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan først leveres i april

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

IMG_4408

Vinder MGP med sang om søster med handikap: - Jeg gad godt skrive en sang om de særlige

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo