29-årig kvinde fundet død på kollegium

En 29-årig kvinde er død. Politiet betragter søndag morgen stadigvæk dødsfaldet som mistænkeligt, og efterforskningen er i gang.

Kvinden blev fundet død på Skelagerkollegiet i det nordlige Aarhus. Foto: Øxenholt foto

I samarbejde med tv2.dk

En 29-årig kvinde er afgået ved døden på Skelagerkollegiet i Risskov nord for Aarhus. Østjyllands Politi var lørdag til stede på kollegiet med teknikere.

Søndag formiddag er der ikke længere teknikere på stedet, men politiet har mærket lejligheden med et klistermærke, hvor der står "adgang forbudt." Foto: Privat

Søndag ved middagstid har politiet ingen kommentarer, men de betragter dødsfaldet som mistænkeligt.

Vagtchefen oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at de tidligst kan sige noget mandag.

Læs også Ubudne gæster: 90 flagermus har indtaget Flemmings og Elins hus

Lørdag udtalte vagtchef ved Østjyllands Politi, Morten Hansen, sig til TV 2. Han fortalte, at de fik anmeldelsen lørdag klokken 16.20.

- Vi efterforsker et dødsfald på Skelagerkollegiet, og jeg kan ikke sige så meget mere, da vores vores efterforskere fortsat arbejder på stedet, sagde han lørdag.

Politiet fik anmeldelsen klokken 16.20 og var på stedet hele lørdagen. Foto: Google Maps

Politiet afhører vidner

Ifølge vagtchefen har efterforskere og teknikere arbejdet på stedet, siden de fik anmeldelsen, og de var stadigvæk til stede lørdag aften.

Morten Hansen fortalte lørdag, at politiet arbejder på at lave en gerningsstedsundersøgelse og afhøre vidner, men vil ikke sige noget om, hvorfor politiet betragter dødsfaldet som mistænkeligt.

Læs også Landsby slår igen mod invasiv art og spiser 70 kilo krebs

Skelagerkollegiet ligger i Risskov nord for Aarhus tæt på Skejbycentret.

De pårørende er underrettet.