Ringo hyggede sig - og henrykkede 5.000 i Horsens

Omkring 5.000 mennesker fik fredag aften et hyggeligt møde med en af rockens legender Ringo Starr, der trods sine snart 78 år, var i god form og tydeligvis hyggede sig med at optræde udendørs i Lunden i Horsens

De 5.000 fremmødte i Lunden mødte en Ringo Starr, der i den grad nød at optræde sammen med sine meget musikalske venner.

I samarbejde med TV SYD

De 5.000 fremmødte i Lunden fik mere end et glimt af en af de to endnu levende medlemmer af The Beatles. De mødte også en Ringo Starr, der i den grad nød at optræde sammen med sine meget musikalske venner.

Ringo Starr hyggede sig i halvanden time - og henrykkede det meget modne publikum med 20 numre - heraf syv fra Beatles-tiden - mens resten var kendte hits fra de musikere, der udgør All Starr Band. 

Ringo Starr og venner optrådte for 5.000 mennesker i Horsens fredag aften. Foto: Michael Drost-Hansen - Ritzau Scanpix

All Star Band består af guitarist Steve Lukather (Toto m.fl.), sanger Colin Hay (tidl. Men at Work), keyboardspiller Gregg Rolie (har spillet med bl.a. Santana og Journey), bassist Graham Gouldman (medstifter af 10cc), saxofonist Warren Ham (har samarbejdet med bl.a. Kansas, Toto og Donna Summer) samt trommeslager Gregg Bissonette (tidl. i David Lee Roths band).

Don Powell fra Slade kom også til trommerne i Ringos og vennernes sidste nummer i Horsens "With A Little Help From My Friends". 

Rockstjernen Ringo Starr fylder 78 år den 7. juli. Foto: Michael Drost-Hansen - Ritzau Scanpix

Ringo Starr, der fylder 78 år den 7. juli, har for længst skrevet sig ind i musikhistorien efter, at han sad bag trommerne i The Beatles.

Siden The Beatles skiltes i 1970, har han haft gang i en solo-karriere. Koncerten i aftes i Horsens ved Rock i Lunden er et led i en lang turne gennem det meste af Europa og USA, der blev indledt i Paris den 6. juni.