Politiet om forsvundet 14-årig pige: Nogen holder hende formentlig skjult

14-årig østjysk efterskoleelev har været forsvundet siden 1. juni

I samarbejde med TV SYD

OPDATERING

Pigen er fundet i god behold, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Vi har derfor fjernet pigens navn og billede fra artiklen.

En 14-årig pige fra Odder er efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi.

Den østjyske teenager har været væk i over en måned. Hun forlod sin efterskole i Vestjylland den 1. juni og har senest været i kontakt med navngivne personer den 9. juni.

Læs også Politiet søger hjælp: Har du set 14-årig?

Politiets efterlysning har resulteret i flere henvendelser, men ikke nogen, der har ført til, at hun er blevet fundet. Blandt andet er hun set fire gange i Sydjylland.

- Vidner fortæller, at de har set hende i slutningen af juni måned på en rasteplads cirka 10 kilometer syd for Grindsted, og cirka en uge tidligere fik vi et tip om, at hun var på en adresse i Juelsminde, hvor vi dog ikke fandt hende. Samtidig har hun muligvis taget toget fra Horsens mod Fredericia, siger Heine Bærentsen, politibetjent hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro, til TV SYD.

Det er usædvanligt, at en så ung pige er væk i så lang tid.

Heine Bærentsen, politibetjent

- Det er vores teori, at nogen formentlig holder hende skjult. Ellers er det mærkeligt, at en 14-årig pige kan gå under radaren så lang tid, siger Heine Bærentsen, der ligeledes oplyser, at sporing af hendes mobil ikke har givet noget resultat.

Intet tyder på en forbrydelse

Heine Bærentsen fra Midt- og Vestjyllands Politi har aldrig oplevet, at en pige i den alder har været forsvundet så længe.

- Det er usædvanligt, at en så ung pige er væk i så lang tid, siger han.

Læs også Teenagere udvikler app: Vil have mere positiv tone på sociale medier

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke oplysninger, der tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse, men ønsker hende hjem.

Politiet vil derfor gerne høre enten fra pigen selv eller fra personer, der ved, hvor hun opholder sig.

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.