Hunderøveri: Hundemors ejer frygter, hvad der er sket

En ni uger gammel hundehvalp blev mandag stjålet fra sin kvindelige ejer, da hun gik tur med hunden. Ejeren af Oswalds mor frygter, hvad der er sket

 

Oswald blev mandag aften stjålet fra sin unge kvindelige ejer i Lunden midt i Horsens. Han er en ni uger gammel sort og brun Yorkshire Terrier.

Kvinden var ude at gå med Oswald, da en mand kom løbende bagfra, væltede hende omkuld og stjal hunden.

Katrine Loft er veninde til den unge kvinde, der ejer Oswald. Det er hendes hund, der er mor til Oswald. Selvom Oswald ikke længere er hendes hund, så har han en særlig plads i hendes hjerte.

- Oswald betyder da alverden. Det er min hunds første kuld hvalpe og det eneste hvalpekuld, siger Katrine Loft til TV SYD.

Hun tror, røveriet kan skyldes hunderacens popularitet. Racen plejer at koste mellem 10-12.000 kroner. Det er en eftertragtet race, der ikke får mange hvalpe. Katrine Loft og hendes veninde, der ejer Oswald, frygter, hvad der er sket med hunden.

- Vi frygter selvfølgelig, at han ikke kommer hjem igen. Men vi frygter selvfølgelig allermest, at der er nogen, der har ham, der ikke er gode ved ham, siger Katrine Loft. 

quote Vi frygter selvfølgelig, at han ikke kommer hjem igen. Men vi frygter selvfølgelig allermest, at der er nogen, der har ham, der ikke er gode ved ham

Katrine Loft, ejer af Oswalds mor

Ejeren af Oswald har i dag været for rystet til at udtale sig til TV SYD. Hun har til politiet givet følgende beskrivelse af manden, der løb med Oswald:

Formodentlig 25-35 år, 180-185 centimeter høj. Han var iført blå jeans med lidt vidde, en lys grå hættetrøje med hætten over hovedet, og han havde hvide sko på.

Hun kunne ikke se hans ansigt, da hun kun så ryggen af manden med lille Oswald i favnen.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114. 

 

 

12f65654-7240-4ef8-8000-1f0e5cd02ae7

Her er vores kort på hånden i den danske teststrategi

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

Morten Østergaard

Exit overrasker ikke baglandet: - Krænkelsessager har sat et stort præg på Radikale Venstre

Pia Ebdrup ny

play Pias tænder smuldrer væk - har fået regninger for 150.000 kr.

Morten Østergaard

Morten Østergaard genopstiller ikke ved næste valg