Familiefar i Horsens mistede sin bror i terrorangreb

En familie i Horsens sørger over to familiemedlemmer, der blev dræbt på et hotel i Sri Lanka søndag.

Tirsdag gik flagene på halv flere steder i Danmark for at mindes ofrene for bombeangrebene i Sri Lanka. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

I samarbejde med TV SYD

Bombeangrebene på hoteller og kirker påskedag i Sri Lanka har også ramt hårdt i Horsens.

Her sidder den tamilske familie Karthigaseu og sørger over tabet af to familiemedlemmer.

Læs også Bestseller-milliardærs tre børn dræbt i terrorangreb

Nithiyananthan Karthigaseu har mistet sin 60-årige lillebror og svigerinde. Parret var på en to uger lang påskeferie i hjemlandet Sri Lanka, som de havde sparet op til gennem længere tid.

Parret boede på Hotel Cinnamon Grand i hovedstaden Colombo sammen med deres to voksne børn.

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen mistede tre af sine fire børn i terrorangrebene i Sri Lanka. Siden angrebet har mange aarhusianere har været forbi med blomster ved Anders Holch Povlsens gods, Constantinsborg ved Stavtrup vest for Aarhus.

Var til bryllup i Horsens

Børnene var ikke i restauranten, da selvmordsbomberen udløste sin sprængladning omkring klokken ni søndag morgen. Men det var forældrene, som var gået ned for at spise morgenmad en halv time tidligere.

Det fortæller Nithiyananthan Karthigaseu til TV SYD.

Læs også Tre børn dræbt: Lokale lægger blomster hos Bestseller-ejer

Han er nu på vej til Schweiz for at være med til begravelsen. Hans lillebrors familie boede i den schweiziske by Bern.

Nithiyananthan Karthigaseus lillebror og hans familie var for bare tre uger siden i Danmark, hvor de var gæster til et bryllup i Horsens.

359 mistede livet

Ifølge nyhedsbureauet Ritzau siger Sri Lankas parlamentsformand, Lakshman Kiriella, at 60 personer er anholdt i forbindelse med bombeangrebene søndag, der har kostet 359 mennesker livet. Heriblandt tre af den danske Bestseller-ejer Anders Holch Povlsens børn.

Ifølge forsvarsministeriets talsmænd havde en af angrebsmændene bag det dødelige angreb mod hoteller og kirker studeret i både Storbritannien og Australien.

Myndighederne bekræfter, at efterforskningen har vist, at der var ni selvmordsbombere. Otte er blevet identificeret. Gruppens leder begik selvmord på Shangri-La Hotel i Colombo.