Efter år med stor succes: Sejler drømmer om medalje til OL

Horsenssejleren Anne-Marie Rindom har lige vundet VM i Laser Radial, og 2019 har været et godt år for hende. Nu drømmer hun om en medalje til OL i 2020.

Anne-Marie Rindom foran en af sine både. Hun har flere, der er placeret forskellige steder i verden. Foto: Pernille Leftes

I samarbejde med TV SYD

Fire ud af fem. Det er status for Anne-Marie Rindom i 2019. Ud af fem stævner er det lykkedes hende at vinde fire af dem. Senest har sejleren fra Horsens Sejlklub vundet årets med afstand største titel, verdensmesterskabet i bådklassen Laser Radial. En titel som hun også vandt i 2015.

Læs også Fandt kvælerslange på trappetrinet

- Det har været et rigtig godt år, det har det virkelig. Det har nok været min bedste sæson nogensinde. Det er helt sindsygt, og det er ekstra godt, at det er året før OL, siger Anne-Marie Rindom.

Anne-Marie Rindoms medalje fra VM 2019.  Foto: Pernille Leftes

På rette vej

Sejleren har et tætpakket program, men for hende er sejrene et tegn på, at det hårde arbejde har været godt givet ud.

- Det vidner om, at vi er på det rigtige spor med hensyn til træning. Der er mange ting i år, som er gået op i en højere enhed, siger hun.

Læs også Østjyske campingpladser har gylden sommer

Næste mål for Anne-Marie Rindom er de olympiske lege i Tokyo i 2020. Og selvom det har været en god sæson, betyder det ikke, at hun har tænkt sig at slappe af frem mod det næste store stævne.

Sejlerens næste mål er OL i Tokyo i 2020.  Foto: Pernille Leftes

- Jeg skal også huske stadigvæk at udvikle mig, for dét, der godt kan ske, når man gør det godt, er, at man kan tænke, ej okay, så kan vi godt lige slappe lidt af, men jeg er opmærksom på, at jeg stadigvæk skal fortsætte min udvikling, siger Anne-Marie Rindom.

Medaljedrømme

Til OL i Rio de Janeiro i 2016 lykkedes det Anne-Marie Rindom at vinde en bronzemedalje, og hun har også store medaljedrømme til næste års OL.

Læs også Hegn ved letbanestrækning udsat for hærværk: - Det er livsfarligt

- Der er ingen tvivl om - og det tør jeg godt sige højt - at jeg går efter en medalje. I Rio blev jeg nummer tre, og det er klart, at jeg rigtig gerne vil stå øverst på skamlen, og det er da helt klart det, jeg træner efter, siger hun.