Tyve skræller BMW'ere i nattemørket

Fire BMW-ejere fik sig en ubehagelig overraskelse, da de søndag morgen i den forgangne weekend kom ud til deres biler.

Rat, forlygter, paneler, navigationssystemer.

Ukendte gerningsmænd brød natten til søndag ind i fire forskellige BMW’er i området omkring Silkeborg, og de tog alle de dele med, som de kunne få fingrene i.

Det fortæller lokalpolitiet i Silkeborg til TV MIDTVEST.

Indbruddene fandt sted mellem lørdag klokken 22 og søndag klokken 8, og de fleste skete i Sejs-Svejbæk-området.

Alle BMW’erne stod på forskellige privatadresser. Men tyvene stoppede ikke der – også en bilforhandler fik uanmeldt besøg.

- En Tesla ved Silkeborg Biler fik stjålet fire hjul. Vi formoder, at der er tale om de samme gerningsmænd, siger Flemming Just fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Han fortæller, at de regner med, at bildelene kommer til at forlade landet.

Populære mål for indbrudstyve

Det er langt fra første gang, at politiet oplever, at tyve målrettet går efter BMW’er rundt omkring på private adresser.

- En gang imellem kommer der lige en stribe af de her sager. Det er primært BMW og Mercedes, samtlige enkelte Audi’er, som de går efter. Det er med andre ord biler i den dyre ende af skalaen, forklarer Flemming Just.

Det er heller ikke første gang, at TV MIDTVEST har berettet om lignende sager. Tilbage i november var der en stribe indbrud, der blandt andet resulterede i, at en mand for Roslev besluttede sig for, at han ville købe ny bil, efter adskillige indbrud i hans højtelskede BMW.