Trafikdræbt kvinde blev ramt af spritbilist

En 38-årig mand skal i grundlovsforhør, efter en 52-årig kvinde blev dræbt i en trafikulykke nordvest for Silkeborg onsdag

Politi og redning var talstærkt til stede ved ulykken. Foto: Peter Erfurt, 24-7news

I samarbejde med TV MIDTVEST

Sagen om det fatale trafikuheld ved Thorning, som onsdag eftermiddag kostede en 52-årig kvinde livet, får et retsligt efterspil allerede i dag.

En 38-årig mand fra Brande-egnen er sigtet for spritkørsel i forbindelse med ulykken, og derfor skal han i grundlovsforhør torsdag klokken 13.

Læs også 52-årig kvinde dræbt i trafikulykke

- Det er en tragisk situation, og det bliver ikke bedre af, at han var påvirket af alkohol, siger politikommissær hos Silkeborg Politi Bent Riber Nielsen.

Manden ligger lige nu til observation på hospitalet, men det forventes at han bliver udskrevet og klar til grundlovsforhøret.

Afventer bilinspektørens dom

Den 38-årige kørte ved 14.30-tiden op bagi i den nu afdøde kvinde, der holdt stille for at dreje, så hun blev skubbet over i den modsatte vejbane, hvor et ældre ægtepar kørte frontalt ind i kvinden, som blev slynget ud af bilen.

Hun blev erklæret død omkring klokken 15.00.

Læs også Hund ramt af politiskud: Løber skamskudt rundt i skoven

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige mere om ulykken og hastigheden, bilerne ramte hinanden med, da harmonikasammenstødet opstod på Aalborgvej ved Thorning onsdag eftermiddag.

- Det er for tidligt endnu. Vi venter på bilinspektørens vurdering, forklarer Bent Riber Nielsen.

Det ældre ægtepar er ifølge politiet meget chokerede efter ulykken og ligger fortsat til observation på hospitalet.