SIFs hjemmebane til salg: Gammelt omklædnings-rum kan blive dit

Inventaret fra det gamle Silkeborg Stadion er sat på auktion

Foto: Henning Bagger / Campen Auktioner

Foto: Campen Auktioner

Foto: Campen Auktioner

1 af 3

I samarbejde med TV MIDTVEST

Silkeborg IF har fået et nyt stadion. Det betyder farvel til den gamle Mascot Park. Men ikke helt. Nu kan inventaret fra stadionet blive allemandseje.

Omklædningsrum, tribuner og stykker af græsplænen er nemlig kommet på auktion.

Mangler din arbejdsplads en ny fredagsbar. Silkeborg IFs tidligere omklædningsrum er måske en mulighed.

Kai Lykke Munk har været stadioninspektør på det gamle Silkeborg Stadion i 24 år. Han er overbevist om, at inventaret fra stadionet nok skal blive solgt.

Læs også Her er heltene fra EM 1992 i dag

- Jeg tror, der er mange, der vil have nogle ting, men det er nok mest firmaer, der kommer til at købe de fleste ting. Der er allerede stor interesse på hjemmesiden, siger Kai Lykke Munk. 

Det bliver genbrugt

Nu skal stadionet rives ned, og selvom Kai Lykke Munk har arbejdet der i 24 år, er han glad for, at nogle af tingene bliver solgt videre.

Du skal selv pille den ned. Men en gammel elevator fra Mascot Park er også sat til salg.

- Det er lidt mærkeligt, at det slutter nu. Men det er rart, at det bliver raget ned og solgt videre. At tingene bliver genbrugt.

At tingene bliver genbrugt, hænger godt sammen med nedbrydningfirmaet Kingos filosofi. De har vundet nedbrydningstjansen for Silkeborg Kommune.

Man kan også købe VIP-lounge chairs, der er produceret præcist efter originalerne på PSV-stadium Eindhoven, Holland. Køberen skal selv tage stolene ned.

- Vi forventer at tjene lidt på auktionen, men det er ikke det store mål. Det store mål er at få genbrugt så meget som muligt, siger Jes Møller-Jensen, marketingschef ved Kingo. 

Auktionen slutter den 9. juli.