Politiet søger vidner til formodet drabsforsøg

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner, som kan have set noget, da en kvinde fredag faldt ud af et vindue i Silkeborg.

Befandt du dig i området omkring Nygade i Silkeborg fredag aften omkring klokken 23.00? Så vil lokalpolitiet i Silkeborg gerne høre fra dig, skriver Midtjyllands Avis.

På det pågældende tidspunkt faldt en 34-årig kvinde ud af et vindue fra 1. sal. Der spekuleres i, om kvindens 35-årige samlever har skubbet eller på en anden måde forårsaget kvindens fald.

Af den grund søger Midt- og Vestjyllands Politis efterforskningshold nu flere vidner i sagen.

- Vi kan på den videoovervågning, vi har opsat i området, se at der er personer, som går forbi gerningsstedet før og efter kvinden falder ud af vinduet. De kan have en viden, som kan vise sig vigtig. Det er de personer, vi nu forsøger at få kontakt til, siger Michael Svendsen, der er en del af efterforskningsholdet til Midtjyllands Avis.

quote Vi kan på den videoovervågning, vi har opsat i området, se at der er personer, som går forbi gerningsstedet før og efter kvinden falder ud af vinduet.

Michael Svendsen, der er en del af efterforskningsholdet til Midtjyllands Avis

For nuværende er den 35-årige samlever varetægtsfængslet, men nægter sig skyldig i drabsforsøg.

Tilstanden er kritisk stabil

Kvinden faldt 4,5 meter og fik alvorlige skader ved faldet.

Lørdag eftermiddag beskrev Midt- og Vestjylland, at den 34-årige kvindes tilstand var stabil kritisk. Det betød, at kvinden fortsat var i livsfare, men at hendes tilstand ikke blev værre.

- Hun er blevet scannet, og vi har en retsmedicinsk læge, der laver en rapport. Men det er afgørende, at hun vågner, så vi kan få talt med hende, sagde vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jesper Brøndum lørdag.

Det har ikke været muligt at få noget nyt at vide om kvindens tilstand.

Hvis du har været i området omkring Nygade i Silkeborg fredag aften, så hører politiet gerne fra dig. Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.