Grundlovsforhør efter knivstikkeri aflyst: De sigtede er løsladt

Fire mænd var egentlig på vej i retten, men anklageren har mandag morgen besluttet ikke at fremstille dem for en dommer. De er fortsat sigtede

Politiet og deres teknikere i gang med at undersøge gerningsstedet i Silkeborg, hvor dørmanden blev stukket ned. Foto: Peter Erfurt, 24-7news

I samarbejde med TV MIDTVEST

Anklagemyndigheden har i 11. time valgt ikke at fremstille fire sigtede mænd i alderen 19 til 33 år for knivstikkeri tidligt søndag morgen i Silkeborg, oplyser anklagerfuldmægtig Ulrick Junge til TV MIDTVEST.

Læs også Brand i frisørsalon for anden gang: Politiet formoder den er påsat

- Sagen er mere kompleks end som så. Sigtelsen er opretholdt, men der er ikke tilstrækkeligt mistankegrundlag på nuværende tidspunkt, siger han.

Stukket i eget hjem

Overfaldet skete på Lyngbygade i Silkeborg i offerets eget hjem. Han blev stukket to gange. Politiet skal nu videre med efterforskningen og afhøre flere vidner.

- Det er ikke spørgsmålet om, at politiet ikke har gjort sit arbejde ordentligt, men at nogle sager tager længere tid, uddyber han.

Læs også Dørmand stukket med kniv i sit eget hjem

Han ønsker ikke at kommentere, om det 23-årige offer har en relation til sine gerningsmænd, eller om overfaldet er sket efter en episode i Silkeborgs natteliv natten til søndag.