Fireårig dreng faldt ud af vindue fra 2. sal

En fireårig dreng slap stort uskadt fra et fald fra anden sals højde i Silkeborg

Drengen havde af uvisse årsager cykelhjelm på, da han faldt ud fra en af lejlighederne på 2. sal på Hjejlevej i Silkeborg. På billedet ses en af kvarterets mange boligblokke. Foto: Google Street View

Hjejlevej ligger ud til Århusvej i den østlige del af Silkeborg. Foto: Google Maps

1 af 2

I samarbejde med TV MIDTVEST

Søndag sidst på eftermiddagen legede to fireårige drenge i en lejlighed på 2. sal på Hjejlevej i Silkeborg, men pludselig faldt den ene dreng ud af vinduet.

- Drengene har formentlig leget ved vinduet, og så er den ene faldet ud. Vi ved ikke hvorfor. Drengen var vågen og græd efter faldet, siger Thomas Hald, politikommissær hos lokalpolitiet i Silkeborg.

Læs også Bandekrig får skole til at have ekstra fokus på deres elever

Drengen havde cykelhjelm på, da han faldt ud. Det er uvist hvorfor, men ifølge politiet kunne han være kommet noget mere til skade, hvis ikke han havde haft den på.

Har slået foden

Han blev overført til sygehuset i Aarhus, som konstaterede, at han var uskadt, men med knubs.

Forældrene var til stede i lejligheden, men har ikke været ved vinduet eller på værelset, hvor drengene legede. Politiet talte med dem mandag morgen.

Læs også Risotto-ris tilbagekaldes: Der kan være biller i pakken

- Forældrene er ved godt mod. Drengen har ondt i foden, og den er måske forstuvet eller brækket, men ellers har han det efter omstændighederne godt, siger Thomas Hald.

Politiet betragter sagen som et uheld.