Eddys medarbejder årsag til dødsulykke: - Det gør mig ondt

Entreprenøren Eddy Toft er meget berørt af den dødsulykke, hans medarbejder var involveret i onsdag, hvor en kvinde mistede livet

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, lyder det fra entreprenør Eddy Toft. Foto: Christian Toft Bro, TV MIDTVEST

I samarbejde med TV MIDTVEST

- Den havde jeg ikke lige set komme.

Sådan lyder reaktionen fra Eddy Toft, der er direktør i det lille entreprenørfirma Toft, som en 38-årig dødsbilist arbejdede for.

Onsdag eftermiddag kørte den 38-årige uden kørekort i virksomhedens eneste firmabil, og det var i den, han påvirket af både alkohol og stoffer ramte en 52-årig kvindelig bilist.

En 52-årig kvinde mistede onsdag livet i en trafikulykke. Fiti: Local Eyes Foto: Local Eyes

Kvinden omkom i ulykken.

Derfor er Eddy Toft mærket af situationen. Faktisk vidste han slet ikke, at medarbejderen havde fået frataget sit kørekort.

- Jeg har aldrig spurgt ind til det. Det er første gang, jeg har en firmabil, fordi mine folk altid selv møder op ude på byggepladserne. Den er 14 dage gammel. Det er rystende for mig, siger Eddy Toft.

- Havde det bare været det med kørekortet, men at der ligefrem sker en ulykke – det har jeg det ikke godt med.

Læs også Nye detaljer om dødsulykke: Spritbilist havde tårnhøj promille

Meget berørt over dødsfaldet

Eddy Toft er berørt over kvindens dødsfald, og i kølvandet på den tragiske ulykke vil han fremover bede sine ansatte om at vise dokumentation for, at de har et kørekort eller de nødvendige kursusbeviser for at føre maskiner i firmaet.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har altid forsøgt at drive en lille seriøs butik, som jeg ligeså stille har fået bygget op.

Læs også Trafikdræbt kvinde blev ramt af spritbilist

- Det gør mig ondt med hende, det gør det.

Under grundlovsforhøret af den 38-årige mand kom det frem, at han havde kørt bilen med en promille på 2,65, og at han havde røget hash.

Manden er sigtet for uagtsomt manddrab og er derfor blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Entreprenør Eddy Toft er meget påvirket af, at hans medarbejder har været årsag til en dødsulykke. Se hele interviewet herunder: