Bikeworld i Silkeborg igen udsat for tyveri

Det er ikke første gang, at cykler er blevet stjålet fra Bikeworld i Silkeborg, men denne gang slap butikken nådigt

Indehaveren af Bikeworld i Silkeborg, Peter Jakobsen, er ved at være godt træt af ubudne gæster. Foto: Michael Andersen, TV Midtvest

Et net under taget. Det gjorde, at Bikeworld Silkeborg kun mistede fem cykler natten mellem tirsdag og onsdag. 

En tyv borede huller i taget til butikken og nåede at hejse fem mountain bikes ud af butikken. I andre tilfælde har tyven eller tyvene stjålet flere cykler, men hos Bikeworld var der nogle nye foranstaltninger på plads. 

Tyven har lavet huller over racercyklerne, men kunne ikke få fat i dem, da vi har sat et net under loftet. Tyven kunne dog stjæle nogle mountain bikes, der hang på væggen.

Peter Jakobsen, indehaver

- Vi har taget mange forholdsregler. Tyven har lavet huller over racercyklerne, men kunne ikke få fat i dem, da vi har sat et net under loftet. Tyven kunne dog stjæle nogle mountainbikes, der hang på væggen, siger indehaveren Peter Jakobsen til TV MIDTVEST.

I juli fik tyve stjålet cykler for hele 700.000 kr. ved at løfte dem op gennem taget, og nu var der så igen besøg af ubudne gæster. 

Kan ikke tænke på andet

For butiksindehaveren var det et irriterende syn at vågne op til endnu en gang. Han var frustreret over, at det var sket igen, men også, at det skete, inden han havde fået sine nye sikkerhedssystem.

- Jeg har bestilt et alarmsystem fra USA, men det var i restordre, da jeg bestilte det, så det er ikke nået at komme hjem, siger Peter Jakobsen.

Sådan her så det ud sidst i butikken, da tyve stjal cykler gennem taget.  Foto: Privat

Det er ikke kun Bikeworld i Silkeborg, der har haft problemer med tyve, der hejser cykler op igennem taget. Henning Jørgensens cykelbutik i Tjørring har haft de samme typer tyverier. Og de to butiksejere har snakket sammen.

Læs også Cykler til 700.000 kr. løftet op gennem hul i taget

- Da jeg viste Henning Jørgensen billedet af, hvem jeg tror, det er, så kunne han også kende ham, siger Peter Jakobsen.

I Bikeworld har de omkring 1800 cykler, og de fem cykler, der er blevet stjålet, har hver en værdi på mellem 30-40.000 kroner.