30-årig knallertkører afgået ved døden efter soloulykke

En 30-årige mand, der søndag i sidste uge kørte galt i en soloulykke på Horsensvej i Virklund ved Silkeborg, er natten til lørdag afgået ved døden

Den 30-årige knallertkører fra Silkeborg, der søndag i sidste uge kørte galt i en soloulykke på Horsensvej i Virklund ved Silkeborg, er natten til lørdag afgået ved døden.

Knallertkøreren kørte søndag morgen i sidste weekend frontalt ind i et helleanlæg, og blev slynget op i luften. Hans hjelm var enten ikke på eller ikke spændt ordentligt, og manden ramte derfor vejen med hovedet først. 

- Han er alvorligt tilskadekommen og i livsfare. Vi har en idé om, hvem han er, men han er ikke endeligt identificeret, lød det fra Jens Claumarch, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND i søndags. 

Siden er manden altså blevet identificeret, men pådrog sig så alvorlige hovedskader, at han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital efter ulykken.

Og nu er han så afgået ved døden.

Der var tale om en soloulykke, og politiet ved endnu, hvad årsagen til ulykken er. Familien til den 30-årige mand er underrettet.

Dorthe Brauner Jensen

play Dyreven om heste i Mols Bjerge: - Det er enormt kritisabelt

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år

IMG_2473

Kæmper med om Landsbyprisen 2021: - Vi kan netop noget, fordi vi er en lille landsby

Pernille Rosenkrantz-Theil

liveblog COVID-19 LIVE: Rosenkrantz-Theil vil have flere børn til fysisk nødundervisning

20210105-152010-L-1920x1280we

Færre brystkræft-screeninger bekymrer minister

Lilli Gyldenkilde Torv

Nyt Horsensbyggeri er kåret til landets værste