30-årig knallertkører afgået ved døden efter soloulykke

En 30-årige mand, der søndag i sidste uge kørte galt i en soloulykke på Horsensvej i Virklund ved Silkeborg, er natten til lørdag afgået ved døden

Ulykken skete på Horsensvej i Virklund. Foto: Peter Erfurt, 24-7news

I samarbejde med TV MIDTVEST

Den 30-årige knallertkører fra Silkeborg, der søndag i sidste uge kørte galt i en soloulykke på Horsensvej i Virklund ved Silkeborg, er natten til lørdag afgået ved døden.

Knallertkøreren kørte søndag morgen i sidste weekend frontalt ind i et helleanlæg, og blev slynget op i luften. Hans hjelm var enten ikke på eller ikke spændt ordentligt, og manden ramte derfor vejen med hovedet først. 

Læs også Kørte ind i lygtepæl: Mand i livsfare efter solouheld på knallert

- Han er alvorligt tilskadekommen og i livsfare. Vi har en idé om, hvem han er, men han er ikke endeligt identificeret, lød det fra Jens Claumarch, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND i søndags. 

Siden er manden altså blevet identificeret, men pådrog sig så alvorlige hovedskader, at han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital efter ulykken.

Læs også Bil totalskadet efter voldsomt uheld på Djursland

Og nu er han så afgået ved døden.

Der var tale om en soloulykke, og politiet ved endnu, hvad årsagen til ulykken er. Familien til den 30-årige mand er underrettet.