Ung i Djurs Sommerland: Jeg elsker at være her

’Sommer i Østjylland’ lagde vejen forbi Djurs Sommerland

10:50

Den østjyske sommer har ikke været prangende, men da ’Sommer i Østjylland’, der bliver sendt på TV2 ØSTJYLLAND i forbindelse med nyhedsudsendelsen klokken 19.30, var forbi Djurs Sommerland i går, var der rigtig flot vejr.

Her mødte ’Sommer i Østjylland’ blandt andre Jannie Gotschalk, der bruger sin sommerferie fra gymnasiet som ungarbejder hos Djurs Sommerland. På fuld tid – for hun skal slet ikke selv holde ferie. 

Læs også Djurs Sommerland og Aros blandt landets ti mest populære

- Jeg elsker at være herude. Det er med alle de dejlige, søde mennesker og børn og masser af god energi, og det ville jeg ikke være foruden, siger Jannie Gotschalk, der er ungarbejder hos Djurs Sommerland.

Hun har danset regndans med stamgæsterne, underholdt børnene og generelt overhovedet ikke fortrudt, at hun bruger hele sin sommerferie på at arbejde i sommerlandet. 

Læs også 250.000 gæster har allerede besøgt Djurs Sommerland

- Jeg elsker at komme på arbejde. Jeg glæder mig hver gang, for jeg ved, hvad der møder mig, siger hun.

Djurs Sommerland har brugt 400 millioner kroner på nye forlystelser siden 2008. Det er nødvendigt, mener direktør Henrik B. Nielsen.

- I vores branche skal der nyheder til, og spektakulære nyheder, hvis man vil trække gæster til, siger han. 

Læs også 10.000 gæster var forbi Djurs Sommerland på første åbningsdag

Men hvordan ved man, hvilke nye forlystelser, man skal købe?

- Det er lidt sjovt, det er ikke som at gå ind i en købmandsbutik og tage noget fra hylderne. Vi tager rundt til parker i Europa, som vi synes er dem, der gør det bedst. Og hvis en forlystelse er populær i en forlystelsespark, siger Henrik B. Nielsen.

Se hele ’Sommer i Østjylland’-udsendelsen fra Djurs Sommerland øverst i artiklen.