Stenkast mod 20-årig kvindelig bilist

En 20-årig kvindelig bilist kom lørdag aften kørende, da en mand pludselig kastede en sten på bilen, så forruden smadrede

En kvindelig bilist fik smadret forruden, da en mand kastede en sten på bilen. Genrefoto. Foto: Ida Marie Odgaard - Ritzau Scanpix

Det var yderst heldigt, at ingen kom til skade, da en kvindelig bilist kom kørende med 60-70 km/t ved Kolind på Djursland, da en mand kastede en sten på bilen.

Læs også GROTESK VIDEO: Bil kører på letbaneskinner

- Hun kommer kørende på Kanalvej, og møder en mand med sin hund. Han kaster en sten mod køretøjet, som rammer forruden, som går i stykker, fortæller vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

Køretøjet kommer kørende med 60-70 km/t. Det er klart, det er farligt. Det er til fare for liv og førlighed, så vi ser med alvor på det.

Jes Frederiksen, vagtchef, Østjyllands Politi

Manden stod ved vejsiden med en stor hund, muligvis en schæfer. Episoden skete lørdag aften kl. 18.45.

Læs også Politiet efter stenkast fra motorvejsbro: Tal med jeres børn

- Der er ingen, der er kommet til skade. Men det er alvorligt, når køretøjet kommer kørende med 60-70 km/t. Det er klart, det er farligt. Det er til fare for liv og førlighed, så vi ser med alvor på det, siger Jes Frederiksen til TV2 ØSTJYLLAND.

Kanalvej går gennem Fannerup ved Kolind på Djursland. Foto: Google Maps.

Manden beskrives som 180-190 cm høj. Han var iført selvlysende bukser, som formentlig skyldes flere refleksbånd. Han havde en mørk jakke på og gik i højre side af vejen med hunden til venstre for sig.

Læs også Skoleelever udforsker rumkapsel: - Jeg ville savne min familie i rummet

- Er der nogen, der ved, hvem det kan være, så skal man henvende sig til os, siger Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger i forbindelse med episoden,kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.

Læs også 70 børn til LAN-party: Sendt hjem da internettet forsvandt