Singler mødes til mad og hest

Hjemmeside har udviklet sig til stort netværk

En tur i tivoli til Halloween eller en omgang chili con carne. Et netværk på internettet har stor succes med at skabe fællesskab for enlige forældre.

For otte år siden fik Anders Pape og Nicolai Johannesen fra Aarhus idéen til et netværk for singleforældre. Derfor oprettede de hjemmesiden Singleplus.dk, som lige nu tæller flere end 300 arrangementer over hele landet.

Her kan forældrene finde eller selv oprette arrangementer, hvor de kan møde andre i samme situation som dem selv.

Det gjorde Helle Tind Jensen fra Brabrand i dag. Hun tog turen til Ebeltoft for at ride på hesteryg i selskab med andre singler.

Her handlede det ikke om at finde en ny kærlighed, men om at få et nyt netværk.

Se: Singler i løbetid

- Det er, fordi vi er i samme båd alle sammen. Ens etablerede venner gør jo noget sammen med familien. Det skal de også, det er ikke det.. men når man er singleforælder har man også behov for at komme ud og danne sig sit eget netværk på ny, siger Helle Tind Jensen, lægesekretær fra Brabrand, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er brugerne på Singleplus.dk, der selv kan oprette arrangementer.

Siden netværket blev oprettet har der på landsplan været afviklet over 26.000 arrangementer. En udvikling, som stifterne bag hjemmesiden ikke havde forudset.

- Det har overrasket os, at folk er så engagerede i at lave noget og drager andre end i det. Det havde vi ikke set komme dengang for otte-ni år siden, siger Anders Pape, medstifter af Singleplus.dk, til TV 2 | ØSTJYLLAND.