Sebastian danser sig igennem arbejdsdagen og går viralt på Instagram

I denne sæson er gæsterne i Djurs Sommerland blevet modtaget på en noget alternativ måde.

Med højt humør, et smil på læben og sine allerbedste dansetrin står 19-årige Sebastian Pedersen klar til at tage imod Djurs Sommerlands gæster. 

Ved indkørslen til parkeringspladsen giver han den fuld gas, når bilerne skal dirigeres i den rigtige retning - det foregår nemlig hoppende, dansende og smilende. 

- Jeg danser, fordi jeg synes, det er sjovt. De gæster, der kommer kørende ind, får et smil på læben, og de synes også det er sjovt, fortæller den 19-årige medarbejder til TV2 ØSTJYLLAND. 

quote Jeg har aldrig før været ham, der har været i rampelyset. Men nu er jeg i det, og det er meget sjovt.

Sebastian Pedersen, medarbejder, Djurs Sommerland

Sebastian er hurtigt blevet et hit blandt parkens besøgende, sine kollegaer og ikke mindst flere på internettet, der har set videoer af den unge mands dansetrin. 

- Når folk kommer kørende stille og roligt og ruller vinduet ned og siger godt klaret, godt arbejde, tillykke og at det går godt – så giver det ligesom en mere energi, fortæller han. 

Gået viralt på internettet

Sebastian Pedersens dans er ikke gået ubemærket hen.

To gange er en video af den danseglade parkeringsvagt blevet lagt op på influencer Anders Hemmingsens Instagram, der har én million følgere.

Når Sebastian Pedersen skal pege bilerne i en bestemt retning, sker det oftest ned et såkalt 'dab', som han viser på billedet her. 
Når Sebastian Pedersen skal pege bilerne i en bestemt retning, sker det oftest ned et såkalt 'dab', som han viser på billedet her. 

- Sådan noget elsker folk. Jeg har modtaget måske 50-100 videoer af ham. Det, at han træder ud af sin karakter, er sig selv og tør danse foran andre mennesker og er ligeglad med, hvad folk tænker – det er sådan noget, jeg hylder, fortæller manden bag den populære Instragram-profil, hvor folk sender sjovt materiale ind, som han deler, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Men den pludselige berømmelse på internettet tager den dansende parkeringsvagt dog helt roligt.

- Det er lidt sjovt, og det er en meget speciel følelse. Jeg har aldrig før været ham, der har været i rampelyset. Men nu er jeg i det, og det er meget sjovt. Det er lidt hyggeligt, lyder det fra den danseglade medarbejder. 

Giver gæsterne lidt ekstra 

Spørger man gæsterne i Djurs Sommerland, er de også begejstrede for Sebastians dansetrin, som efterhånden også har spredt sig til andre medarbejdere ved parkeringspladsen, der nu ligesom Sebastian danser bilerne i den rigtige retning. 

- Det er meget festligt, og det starter dagen godt, især når der ikke er så godt vejr, fortæller Regtize Olesgaard til TV2 ØSTJYLLAND. 

Og parkens direktør er også godt tilfreds med den unge medarbejder, der er blevet et stort hit i parken.

- Det er jo helt fantastisk, fordi den energi smitter af på vores gæster, og det er med til at give et ekstra lag ovenpå den oplevelse, vi leverer her i parken, fortæller Michael B. Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND. 

Med med sin gule sikkerhedsvest, kasket og friske ben står Sebastian klar til at sende bilerne i den rigtige retning. 
Med med sin gule sikkerhedsvest, kasket og friske ben står Sebastian klar til at sende bilerne i den rigtige retning. 

Det er ikke alene for gæsternes skyld, at Sebastian giver den alt, hvad han kan på parkeringspladsen. Humøret stiger nemlig også hos ham, når han sætter gang i dansegulvet blandt bilerne. 

- Gæsterne bliver glade og får et smil på læben, og så bliver jeg også glad og får et smil på læben. På den måde får vi alle sammen en god start på dagen, lyder det fra ham.