Se video: Ambulance standser spøgelsesbilist

En ambulance fik fredag aften stoppet en spøgelsesbilist.

Rettelse

Det fremgik tidligere af denne artikel, at episoden skete "nær Rønde". Som den vakse læser er klar over, er der ingen motorvej ved Rønde, men derimod en motortrafikvej. Oplysningen om Rønde kom fra Øxenholt Foto, som har rettighed til videoen i denne artikel. Det er ikke lykkedes TV2 ØSTJYLLAND at få bekræftet, om der har været tale om Djurslandmotorvejen eller motortrafikvejen. Derfor er passagen nu fjernet fra artiklen. Vi beklager fejlen.


    Fredag aften var der tilsyneladende en bilist, som kom alvorligt på afveje på Djurslandmotorvejen. Hos Østjyllands Politi undersøger man i hvert fald en episode, hvor en fører af en personbil kørte mod færdselsretningen. Det skriver politiet i sin døgnrapport.

    En passager i en bil kørte på den rigtige side af autoværnet og filmede episoden, da det lykkedes en ambulance fra Region Midtjylland at få kontakt til føreren, som efterfølgende fik vendt bilen.

    Østjyllands Politi meddeler, at man nu undersøger sagen og håber at finde føreren for at finde ud af, hvad der præcist skete.