Rønde får nærpolitistation

Østjyllands Politi åbner nærpolitistation i Rønde for at sikre borgerne større fleksibilitet i nærområdet

Nærpolitistationen bliver bemandet med landbetjent Chris Gade, landbetjent William Highland og kriminalassistent Erik Binder.

De tre landbetjente skal fortsat arbejde med hvert deres lokalområde, men kan også arbejde sammen, hvis det er nødvendigt.

- Hvis der eksempelvis er "Open By Night"-arrangementer, kan de tilrettelægge det sådan, at de er der sammen, hvis det er nødvendigt. Det giver bedre service til borgerne, fortæller politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi og fortsætter.

- Udover af have fælles kontor ved Borgerservice vil de tre politifolk hjælpe hinanden i de tre områder ved f.eks. ferie, sygdom, kurser og lignende, men også hvis der er særlige opgaver eller indsatser i et af de tre områder.

Chris Gade fortsætter med at passe Rønde-området, William Highland tager sig fortsat af Kolind-området og Erik Binder overtager Hornslet-området.

På kontoret vil der være træffetider tirsdage i tiden kl. 10.00 - 12.00 og torsdage i tiden 16.00 - 17.00. Telefonnummer til nærpolitistationen er 86 37 14 48.